Şimdi Ara

rapid naptı böyle yaw (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben kod girmeye bile razıydım. Ortalam 50 Kb/sn ile indiriyorum. İşin sinir bozucu yanı, bazen indirme duraklıyor.

Bir program indireceğim, 7 parça hâlinde. Sadece 3 tanesini sorunsuz indirebildim. Diğerleri indirirken duraklıyor ve uzun bir süre öyle kalıyor veya hız aşırı derecede düşük. Bazen Cogent ve Level 3 sunucularını seçsem bile.

Sinirlerim bozuldu. En az 20 dakika bekledikten sonra indirme devam etmediği için iptal etmekten bıktım. Yarın indireceğim artık.
  • Free'ler, ne indircekseniz gündüz indirin akşamları çok yoğun oluyor serverlar.

Bu arada ben yeni sistemi sevdim, modem resetlemekten kod girmekten kurtuldum. Eskisi gibi 2-3 dk'da bekletmiyor. Maksimum 45sn gördüm. 60kb benim için ideal. En güzelide bi dosya bitiyor çat diğerine başlıyorum modem resetlemeden.

Free olarak tabiki sürekli olarak film oyun indirilmez, onun için torrent kullanın...
  • Torrent açın yanına
  • ullla lanet olsuun bende 3 partlık dosya indircektim 1 part indirdim 2. part açmadan bekliom mal gibi pöfff

bu arada şunu unutmayın:

100 mblik dosya ortalama 16 dakikada iner

16+100 dk = 116 dk eder

60 kb ile inen dosya ortalama 24 dakikada iner (bende öyleydi)

24+0 = 24 dk eder

3 partlık bir dosya 24+24+24 = 72 dakika eder

BURDA KAZANÇLI SİZSİNİZ

NOT: hızlar kendi hızlarımdır sizinkilrt farklı olabilir benim internet 10 metrelik bir kablo ile salondan geliyor odaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad Soft -- 8 Temmuz 2008; 0:23:54 >
  • Valla 6 tane üyelik isteyen torrent sitem var , kısacası yemişim Rapid'i Ara sıra işimiz düşmüyor değil ama genelde hep torrent kullanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

ullla lanet olsuun bende 3 partlık dosya indircektim 1 part indirdim 2. part açmadan bekliom mal gibi pöfff

bu arada şunu unutmayın:

100 mblik dosya ortalama 16 dakikada iner

16+100 dk = 116 dk eder

60 kb ile inen dosya ortalama 24 dakikada iner (bende öyleydi)

24+0 = 24 dk eder

3 partlık bir dosya 24+24+24 = 72 dakika eder

BURDA KAZANÇLI SİZSİNİZ

NOT: hızlar kendi hızlarımdır sizinkilrt farklı olabilir benim internet 10 metrelik bir kablo ile salondan geliyor odaya

benim için kötü oldu modemi kapatıp açıp 100 dk beklemiyodum
  • ya walla beni bekleme süresi ilgilendirmeyordu modemi ac kapa tamamdir is hızının dusmesi cok kotu oldu rapidin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.