Şimdi Ara

rapid naptı böyle yaw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün bi forum sitesinde okumuştum rapid bundan sonra free kullanıcılara 50mb cibarında sınır verecekmiş yani 50 mb üzeri indirme hayal
    normalde 107 kb ile inen dosya şuan max 70kb oluyo neiş yawhaberiniz varmı bu konuda??

• mıçtı batırdı bu rapid en sonunda kendi batçak o olcak, pislik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

mıçtı batırdı bu rapid en sonunda kendi batçak o olcak, pislik
    Knight Online bunu yavaş yavaş indirdi 4 sene gibi bir sürede, rapid bir senede yapmaya çalışıyor. Kendileri batacak. Rapid gelir başkası gelir ne olacak Bende de şuan 56-60'la iniyor ..
  • quote:

forumda bir arkadaş söylemişti.Free lere 60 kb sınırı koyulmuş.Zar zor indiriyorum ama yinede.Çok fark yok arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KurtDonaldCobain

Knight Online bunu yavaş yavaş indirdi 4 sene gibi bir sürede, rapid bir senede yapmaya çalışıyor. Kendileri batacak. Rapid gelir başkası gelir ne olacak Bende de şuan 56-60'la iniyor ..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

aynen bendede öyle çıldırcam yaw 10 part bişey indirmeye kalksak ayvayı yedik yani
    fakat süre sınırlaması da kalkmış okadr saymıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısa Winston -- 7 Temmuz 2008; 0:30:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısa Winston

quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

aynen bendede öyle çıldırcam yaw 10 part bişey indirmeye kalksak ayvayı yedik yani
    fakat süre sınırlaması da kalkmış okadr saymıyo

Alıntıları Göster
    hocam pm atın rapid.share kendi destekliyo site vereyim ordan alın resmi sitesi bırakın free işkence

• quote:

Orijinalden alıntı: OkaN !

hocam pm atın rapid.share kendi destekliyo site vereyim ordan alın resmi sitesi bırakın free işkence

Alıntıları Göster
    50 mb imkansız bence çünkü free kullanıcılar 200mb upload yapabiliyor tek dosya olarak

bunu download'ra edebilmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

50 mb imkansız bence çünkü free kullanıcılar 200mb upload yapabiliyor tek dosya olarak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

ama öyle ama yapacak bişey yok 50 mb sınır

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Alıntıları Göster
    70 civarında indiriyorum ve saatlik 100 mb sınırı kalkmış o yüzden sabahtan akşama kadar download. bu yeni uygulama benim işime geldi bence gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Guenwar

70 civarında indiriyorum ve saatlik 100 mb sınırı kalkmış o yüzden sabahtan akşama kadar download. bu yeni uygulama benim işime geldi bence gayet güzel

Alıntıları Göster
    Okadar kullanıyorsanız para werin hesap alın kendinize

Keza rapidin bu sekilde kuculmesinin sebebi bence free/premium kullanıcı endesinin iyice dusmesi yanı fazlası ile premium uyeleri war bence

Free uye sayısı coaldıkca free uyelerin işine gelicek sekilde geri duzenlemeler olucaktır

Ama bu sekilde premium uye sayısı artarsa freelere yapılan işkence artarak devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Okadar kullanıyorsanız para werin hesap alın kendinize

Keza rapidin bu sekilde kuculmesinin sebebi bence free/premium kullanıcı endesinin iyice dusmesi yanı fazlası ile premium uyeleri war bence

Free uye sayısı coaldıkca free uyelerin işine gelicek sekilde geri duzenlemeler olucaktır

Ama bu sekilde premium uye sayısı artarsa freelere yapılan işkence artarak devam eder

Alıntıları Göster
    bir forum diyosun bana rapidshare.com dan göster kanıtını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zxxx

bir forum diyosun bana rapidshare.com dan göster kanıtını.

Alıntıları Göster
    herkes artist artist konuşmuş rapid naptı rapidin içine rapid mıçtı..

ulan o adam 4 pb lık serverı babanın hayrına mı açıyo? git premium al kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

herkes artist artist konuşmuş rapid naptı rapidin içine rapid mıçtı..

ulan o adam 4 pb lık serverı babanın hayrına mı açıyo? git premium al kurtul

Alıntıları Göster
    200 mb upload geldi

Güvenlik kodu kalktı

İndirdikten sonra 1 saat beklemek kalktı daha ne istiyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 7 Temmuz 2008; 9:47:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avia

200 mb upload geldi

Güvenlik kodu kalktı

İndirdikten sonra 1 saat beklemek kalktı daha ne istiyorsunuz..

Alıntıları Göster
    rapid batmaz. premiumlardan kazanıyo zaten adamlar, free kullanıcılar olmasa ne olucak ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetUsHuntY4rr

rapid batmaz. premiumlardan kazanıyo zaten adamlar, free kullanıcılar olmasa ne olucak ki?

Alıntıları Göster
    hocam 12 milyon falandı galiba 1 aylığı ...bi tane alın yaw...öle abartılacak ücret deil...sonra doya doya kullanın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

hocam 12 milyon falandı galiba 1 aylığı ...bi tane alın yaw...öle abartılacak ücret deil...sonra doya doya kullanın...

Alıntıları Göster
    Ben şu anki halinden memnunum.Süre yok cart yok curt yok kendimi bi nevi premium olarak görüyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

Korkma sen batmaz rapid..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

Ben şu anki halinden memnunum.Süre yok cart yok curt yok kendimi bi nevi premium olarak görüyorum.

Alıntıları Göster
    netload ve rapid ikilisi süper işliyecek artık 600 mb iki download linkiyle olacak ikide bir download linkiyle uğraşmayacam :) 600 mb 2 saatte anca iner zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

Alıntıları Göster
    Keşke Rapid sürekli bu haliyle kalsa.Gördüğüm en iyi şekli bu.Ne kod var ne birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 7 Temmuz 2008; 11:06:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Keşke Rapid sürekli bu haliyle kalsa.Gördüğüm en iyi şekli bu.Ne kod var ne birşey.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

arkadaşlar tama bu konuşarda haklısınız ama en aından 70 sınır veya 80 olablirdi diye düşünüyorum erçi sürebeklediğin zaman zarfıyla aynı şeye denk geliyo ama napalım bunada şükür

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.