Şimdi Ara

rapid şaşırdı lütfen yardım...:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://rapid share.com/files/55001545/ServerSwitch.rar

hatta buyrun size serverswitch in download linki direk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonersec

ayrıca bir düzeltme daha ekleyim. us-downloader dosyasının içindeki
    RS_ServerSwitch.exe
    miş programıon doğru adı. ona çift tıklayın size zaten direk ping zamanlarını verecektir. yapmanız gereken en düşün ping li serverı seçmek download yaparken.
    serverlar saat saat durum değiştirebilmekte. download hızınız düşerse hemen bu programı çalıştırıp serverı değiştirin.

teşekkürler. bende işe yaramıyo sanmıştım şimdi doğrusunu öğrenmiş olduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Adamlar premium aldirmak icin herseyi yapiyorlar.

Aynen
  • Web kameramı Cd'den yüklüyoru ama bana (Sory,you have no video capture hardware) vidyo donanımınız yok diyor.Bilgisayara yeni format atınca oldu.Bu işi nasıl halledeceğimi bilmiyorum.Yardım ederseniz memnun olrum.
  • soru içinde soru :D

ilk önce kameranı pc den cıkar sürücüsünü kur ve Pc ye tak,vista kullanıyorsan sürücünün vista ile uyumluluğunu kontrl et
  • Teşekkür ederim cevabınız için,şimdiye kadar bir çok form'a üye oldum ve bir sürü sorum oldu,hiç birinden doğru dürüst cevap alamadım.Bir kere bunun için teşekkür etme lazım.Kamerayı kurar ken iki türlü kamera seçeneğini gösteriyordu,ben baştaki bilgisayarın işaretlediğini kurmaya çalıştım,kurdum dedi, ama kamera boş ekran gösterip,yanında da ilgili yazı çıkıyordu.Son denememda ikinciyi işaretledim ve kuruldu.Şimdi kullanıyorum.İlginize teşekkür ederim.Selam ve dua ile.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.