Şimdi Ara

rapid şaşırdı lütfen yardım...:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rapid geldiğinde 7 tan harf çıkıyo..yeniliyorum sayfayı yine 7 harf çıkıyo ama 4 harf girilebiliyo neden böle oldu bilgisi olan lütfenn:( şimdiden tşkr

• Üzerinde kedi resmi olan sayı veya harfleri yazacaksınız. Köpek olanları değil. Örneğin,

Ama buradaki CAT yerine DOG yazarsa, üzerinde köpek olanları yazacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high_templar -- 16 Nisan 2008; 23:12:01 >
  • bu yni moda bugün çıkmış rapiden download hızı en yüksek host hangisi 1024 ile kaç kb ile iner hızı benim tahminim 110 falan ama bazen bu değerler düşüyor 50 KB FALAN en hızlısı hangisi sizce

• hehe evet arkadaşın dediği gibi bende denedim şimdi kedili olanları yazacaksın.Bootlara önlem olarak yapmışlardır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

bu yni moda bugün çıkmış rapiden download hızı en yüksek host hangisi 1024 ile kaç kb ile iner hızı benim tahminim 110 falan ama bazen bu değerler düşüyor 50 KB FALAN en hızlısı hangisi sizce

hocam en hızlısını o anki boşta olan sunucuları sıralayarak veriyor her zaman anlık indirme için en üsttekini terch etmelisin

• bende ilk dowlandta çok şaşırmıştım .inşalah kedi köpek resimlerinde kalırlar yoksa artık bulmaca gibi olacak
  • yok böle bişeyy..valla hem rapid süper hemde sizz..çok tşkrr ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normale kafasına göre seçili geliyor ozamn en üstekini seçip indirmeyi deneyim ozamn bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

bu yni moda bugün çıkmış rapiden download hızı en yüksek host hangisi 1024 ile kaç kb ile iner hızı benim tahminim 110 falan ama bazen bu değerler düşüyor 50 KB FALAN en hızlısı hangisi sizce

ben den,yerek görüyorum. sayfayı kapatmadan ilk önce; teleglobe, level 3, level 3 (3), telesoneria olarak sıralıyım benim kullandık larımı.
    denerken hangisi hızlıysa onu seçiyorum ama genelde telesoneri en hızlısı gibi
  • level 3, ile indiriyodum genelde hep 110 da iniyo arkdaşın dediğini denedim en üstekinden indirmeyi denedim ama 40 kadar düşüyo sadece rapid açıkkın bide
    telesoneria
    deneyim
  • bende bunu merak ediyordum çok iyi oldu
  • Adamlar premium aldirmak icin herseyi yapiyorlar.
  • http://www.zevkli.org/rapid-den-full-otomatik-download-yapin-t507284.html
    arkadaşlar belirteyim.
    bu önlemi sırf bu linkteki download tekniğini kullandırmamak için yaptılar.
    okuyucu artık bunu okuyup ayırt edemiyor.
    arkadaşlar bazılarınız sormuş.
    en hızlı server hangisi diye.
    buradaki usdownloader dosyasını indirip içindeki
    server.exe
    yi çalıştırırsanız size hangi serverın şu anda en hızlı olduğunu gösterecektir.
    serverlara ping atarak belirliyor server hızını ve çok da işe yarıyor bu yöntem.
  • saolsın şimdi deneyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonersec

http://www.zevkli.org/rapid-den-full-otomatik-download-yapin-t507284.html
    arkadaşlar belirteyim.
    bu önlemi sırf bu linkteki download tekniğini kullandırmamak için yaptılar.
    okuyucu artık bunu okuyup ayırt edemiyor.
    arkadaşlar bazılarınız sormuş.
    en hızlı server hangisi diye.
    buradaki usdownloader dosyasını indirip içindeki
    server.exe
    yi çalıştırırsanız size hangi serverın şu anda en hızlı olduğunu gösterecektir.
    serverlara ping atarak belirliyor server hızını ve çok da işe yarıyor bu yöntem.

deneyeceğim + şuan rapid happy times hücum edim

• bu arda pin nedir? pingi çok olanmı az olanmı hızlı oluyor?
  • ping bir nevi yenileme sıfırlama gibi birşey dostum. ping nekadar çok olursa server okadar seri olur anlayacağın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

ping bir nevi yenileme sıfırlama gibi birşey dostum. ping nekadar çok olursa server okadar seri olur anlayacağın.

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

ping bir nevi yenileme sıfırlama gibi birşey dostum. ping nekadar çok olursa server okadar seri olur anlayacağın.

düzelteyim. ping ne kadar az olursa o kadar iyi. ping milisaniye olarak atıyor. ne kadar zamanda cevap aldığınız anlaşılıyor. ping zamnının az olması o serverın az yoğun olduğu anlamına geliyor.
  • ayrıca bir düzeltme daha ekleyim. us-downloader dosyasının içindeki
    RS_ServerSwitch.exe
    miş programıon doğru adı. ona çift tıklayın size zaten direk ping zamanlarını verecektir. yapmanız gereken en düşün ping li serverı seçmek download yaparken.
    serverlar saat saat durum değiştirebilmekte. download hızınız düşerse hemen bu programı çalıştırıp serverı değiştirin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.