Şimdi Ara

RAPİD TEN İSTEDİĞİN KADAR DOWNLOAD YAP !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arka planda çalışan bir IE plugin'i. IE6 ve IE7'de çalışır. Yapmanız gereken, reg dosyasını çalıştırmak. Kayıt defterine eklendikten sonra Internet Explorer'ı kapatın. Tekrar açtığınızda artık rapid'den istediğiniz kadar download yapabilirsiniz. Bu plugin'in yaptığı şey, kimliğinizi saklamak. Böylece Rapid server'ı sizi tanıyamıyor ve ne kadar download yaptığınızın farkında olmuyor.

Rapid'in limitlerinden bıkan arkadaşlar deneyin ve görün

link:http://r a p idshare.de/files/7208306/hackedradipsharebymud.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuNisHeR_92 -- 26 Eylül 2006; 17:12:19 >

• teşekkürler
  • Ben modemin arayüz IP'sini girip çıkan ayar sayfasında Reboot diyorum kısayoldan hemen modem resetliyor sonra Rapid'ten devam

Ama bu eklenti hiç de fena değil gibime geldi. Çok teşekkürler dostum
  • işe yarıyomu bari?
  • bunu indirmem için modemi restartlamam lazım inşallah olurda bidaha uğraşmayız
  • peki modem bizde değil karşı komşuda yine de işe yarar mı çok şey denedim ama olmadı bu sizce olur mu modem bende değil ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

peki modem bizde değil karşı komşuda yine de işe yarar mı çok şey denedim ama olmadı bu sizce olur mu modem bende değil ama

bunun çok kolay bir yolu var modemin markasını öğren ve şu işlem leri yap aslında bende tam bilmiyorum ama ben aynen şöyle yapıyorum

tarayıcı adres satırınahttp://10.0.0.2 yazıp entere basıyorum çıkan ekranda parola ve kullanıcı adını komşuna sor genelde kullanıcı adu admindir komşuna sor öğren orada menülerden reboot modem seçeneğini ara...

• Beyler ben denedim olmadı İE7 kullanıyorum.
  • çok adam öldü bu yolda rapd uğruna hackeleyecem diye boşverin en iyisi modeme reset ve cookie silmek aslında ben sadece modeme reset atıyorum ağ üzerinden cokie silmeye gerk kalmıyor bile...
  • paylaşım için sağ ol
  • linki yazdım download server kullanılamaz durumda diye uyarı çıktı dosyayı h e m en pay l as tan upload edebilir misin acep

edit: sorunu hallettim indirdim dosyayı içine virüs yok değil mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoşsayar -- 26 Eylül 2006; 18:24:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakoşsayar

linki yazdım download server kullanılamaz durumda diye uyarı çıktı dosyayı h e m en pay l as tan upload edebilir misin acep

edit: sorunu hallettim indirdim dosyayı içine virüs yok değil mi..

Nod ile tarattım,Temiz
  • Güzel...
  • ARkadaşlar hide IP platinum programı ile de bu işi uğraşmadan yapabilirsiniz program ıp numarınızı değiştiriyor ve programı kapayınca ıp eski ıp niz oluyor fakat program çalışırken ıp farklı olduğu için rapidden download yapabiliyorsunuz yani modeme reset atmaya felan gerek yok ki programlada özel bir şey yapmıyorsun
    BU arada yanlış anlaşılmasın eminimki bu arkadaşımın verdiği programda güzel ve işe yarıyordur paylaşım için saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malatyaspor44 -- 26 Eylül 2006; 20:37:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.