Şimdi Ara

RAPİDDDD KUllanim Hakkinda******

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana bir yardimci olun nasil Kullanicam ve bir filmi nasil buraya Upload ederim..........................lütfennnnnnnn yardim simdiden tesekkürler

• ilk önce malum siteye bir gir bakalım
    sonra orda gözat seçeneğini görüceksin
    dosya boyutu 100mb dan büyük olmayan bir dosyayı gözat seçeneğinden bulup(yani senin bilgisayarındaki dosyayı bulacan ve ok bas) sonra upload a basacaksın ve senin bağlantı hızına göre dosyayı oraya upload edip sana 2 link verecek bunlardan biri senin dosyayı indirebileceğin bir dieri ise dosyayı silmen için bir link olucak(ona sakın basma)

film i rapid e upload etmeye gelirsek. Filmin ismini orjinalle adı ile upload etme ismini değiştir yoksa silinme ihtimali daha yüksek oluyor. her neyse winrar veya hj splitter ile filmi 100mb tan küçük parçalara böleceksin tahminen 750mb divx 8 parça halinde olursa rapid e yüklenebilir. Daha sonra böldüğün bu parçaları teker teker yüklyeceksin ama bağlantının 1mbit olduğunu varsayarsak ki büyük ihtimal öle 1 parçayı yüklemen 1 saatten fazla sürecektir buda 7-8 parça için min 7 saat demektir. Bu konuyla pek bir alakan olmadığı için ekliim dedim
    yinede yapamazsan yaptıklarını adım adım buraya yaz yardım ederim yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 27 Eylül 2007; 13:30:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.