Şimdi Ara

Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar premiumu kotayı doldurmasın diye 100kba sabitliyorum. Diğer Pcde 110k ile free indiriyorum. Oluyor 210 kb
    Ben çözümü bu şekilde buldum. Taki kota dolana kadar.
  • Şu an Rapid'den 104 MB'lık bir dosya indiriyorum, sürekli 70-80 arasında dolaşıyor. 85Kb/sn'den yukarısını hiç göremedim zaten.

Aslında fena değil ama... Millet Free'de 100Kb/sn'de olduğunu söyleyince içim kararıyor.
  • Free kullanıcıyım. Herzaman 100 den aşağı düşmem. İşin püf noktası, server seçiminde
  • ben bu sabah 25-30 larda dolaşırken bağlantı birkaç kere koptu, yani indirme yarıda kaldı. akşam üstü (saaat 6 civarı) 102yi gördüm ve hiç sorun çıkmadı. hemde aynı dosyada. beleş kullanıcı olduğumu söylememe gerek yok heralde...
  • free de geceleri 400 leri grüyorum ama sabah kötü 150 civarı
  • Ya şu sorunu yaşayan var mı?

Firefox'ta da IE'de IDMan programında da oluyor. Bir dosya indirirken bazen aktarım hızı ve kalan süre takılıp kalıyor, ilerlemiyor. Şimdi yine öyle birşey oldu. Bekliyorum anca devam ediyor... Ama bekleyene kadar bende sabır kalmıyor IDMan'da bu sorunun üstüne bir de aktarım hızının şakkkk diye 0'a inmesi sorunu da oluyor.

Sırf bu sorunlar yüzünden Rapid-share'den dosya indirmekten resmen "tırsıyorum"...
  • Arkadaşlar sizi biraz kıskandırmak gibi olacak ama stabil aldığım değer.

Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ??
  • ben 50-60 lardayım 4mbit olarak hemde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Altostratus

normal gelıyor ama serverın yogunluguna gore 60 a dusuyor
    1024 düm gecelerı genelde 100 cıvarı

Ankara - Eryaman aynen.....

quote:

Orjinalden alıntı: Misfits

ben 50-60 lardayım 4mbit olarak hemde

Hadi beee, o zaman biz halimize şükredelim.....

•  Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ??

Sürekli bu hızlarda... Bir 100'ü göremedim.

Yine de Doany Duck pardon Paul Doany amcayı ve Bill amcayı seviyüüüm...

NOT: Bunları yazarken 82 olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 9 Ağustos 2007; 23:00:39 >

• İnternet Dow menagerle 120 yi geçtiğim oluyor. Ama genelde 105-110 arası. Umarım herkesinki hak ettiği hızlarda kullanır.
  • ufak bir tavsiye
    rapidi mutlaka firefoxla kullanın ie ile değil
    benim beğendiğim server ise level3.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

ufak bir tavsiye
    rapidi mutlaka firefoxla kullanın ie ile değil
    benim beğendiğim server ise level3.

Firefox'un Rapid'te IE'den artısı nedir tam olarak? Ben ikisini de kullanıyorum da... Pek anlayamadım aralarındaki farkı.
  • Level 3 kullanmayın ben kullanıyorumda şaka bir yana en iyisi bencede level 3. Fazla abanmayın 8 tane part kaldı. 31 bitirdik : )
  • 1024 var bende

idm ile 120 yi görüyorum
  •  Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ??

Allah'ım gözlerim yaşardı, ağlamak istiyorum sayın seyirciler.

cFosSpeed sayesinde (biraz IE'nin protokol ve program önceliklerinde yükseltme yaptım) download hızı 90 ila 100 arasında dolaşıyor. 90'dan aşağı indiğini görmedim... İlk defa 90'nın üstüne çıkabildim.

• Free hesap Level 3#(4)den çekiyorum. stabil şuan ama genelde 88-90 kb/s de dolanıyorum

Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ??
  • benim 300 lerde geziyo

yasadigim yer norvec
  • LimeWire PRO ve FIREFOX ile geceleri 125 i görüyom ama öğleden sonra 30 a kadar düşüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

LimeWire PRO ve FIREFOX ile geceleri 125 i görüyom ama öğleden sonra 30 a kadar düşüyo

Su uyur, Download'çılar uyumaz hesabı...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.