Şimdi Ara

Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GoldenAxe

Arkadaslar 4 megabit baglantıyla "400KB" =dortyuzkilobayt= goren var mı rapidşarede meraklandım varsa onun kadar bende mutlu olcam

450 var, yeter mi , normalde 512 olması gerekir ama buna da şükür
  • Nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum ama 2 mb ile free bağlantıda değişik server lar da deneyerek 105 kbs geçemedim.Kesin hız sınırı var free lerde.
  • 1 Mbit 225 kbps :)) Arasira Oluyor cFosspeed kullaniom
  • ya ne uğraşıyorsunuz hangisi en hızlı diye.serverlara ping atan programı kullanın görün onu indirin.
  • level(3) berbat valla,via cagent'den 2,2 gb çektim bugün 107 ile hem de free..
  • Hattım 4mbite yükseltilmişti. Tam verim alamayınca 2mbite düşürdüm, sanırım iyi de yapmışım...

Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ??
  •  Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ??

edit: free kullanıcısıyım yani beleşci

bu da rapid.de ve rapid.com dan inen 2 dosya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Ağustos 2007; 3:53:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

LimeWire PRO ve FIREFOX ile geceleri 125 i görüyom ama öğleden sonra 30 a kadar düşüyo

Su uyur, Download'çılar uyumaz hesabı...

aynen öle hocam

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

edit: free kullanıcısıyım yani beleşci

bu da rapid.de ve rapid.com dan inen 2 dosya

Rapid-Share.de kaldı mı ya?

• quote:

Orjinalden alıntı: MFIRE

1 Mbit 225 kbps :)) Arasira Oluyor cFosspeed kullaniom

1) 225Kbps değil o 225 Kb/sn

2) 1Mbit'de 225 Kb/sn'i bulman mümkün değil. 2Mbit olsa neyse.

3) cFosSpeed her zaman stabil standart hızı sağlayamıyor. Mesela dün gece bu program ile 90 - 100Kb/sn civarı ile indirirken, şimdi 70-80'lere düştü.
  • bende 1024 kullanıcısıyım free level 3 indiriyom 170 başlıyor 105 102 arasında indiriyor ama ikinci bir dosya indirdigimde 20 lere kadar düşüyor usb modem kullanıyorum .şuanda gene indiriyom 102 ile iniyor tam verim almak için türktelekom bu sorun üzerinde çalışıyormuş .
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzcan1453

bende 1024 kullanıcısıyım free level 3 indiriyom 170 başlıyor 105 102 arasında indiriyor ama ikinci bir dosya indirdigimde 20 lere kadar düşüyor usb modem kullanıyorum .şuanda gene indiriyom 102 ile iniyor tam verim almak için türktelekom bu sorun üzerinde çalışıyormuş .

1 mbit ile kaç indirmeyi bekliyordunuz ki?102 normale yakın bir değer.Normali 107-108 felan.

120'leri mevcut altyapıda bulmanız imkansız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldenAxe

Arkadaslar 4 megabit baglantıyla "400KB" =dortyuzkilobayt= goren var mı rapidşarede meraklandım varsa onun kadar bende mutlu olcam

Tam 519 kb gördümAma forumdakiler yazsa bile bu değer imkansız dediler.Bende tamam dedim
  • yoğunluğa göre değişiyor dün 23 te 19 un üzerine çıkmayan aynı dosya şimdi 108 ile indiriyor

•  Rapidden Free Downloadda En Yüksek Hız ??

IDMan + cFosSpeed 4.0(IDM önceliği en yüksek) + Ashampoo Internet Accelerator 2.0

IDM ile ilk defa sorunsuz ve stabil 100Kb/sn civarı indirdim Daha önce yaşadığım sorunları yaşamadığım için de hayret ettim.

• Arkadaşlar burada ciddi ciddi bir konuyu ele alıyoruz. Rapid Freede alınabilecek en yüksek hızlar? ve nasıl?
    Bu sabah Cogennte 130u gördüm 120 stabil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluray_Baba

Arkadaşlar burada ciddi ciddi bir konuyu ele alıyoruz. Rapid Freede alınabilecek en yüksek hızlar? ve nasıl?
    Bu sabah Cogennte 130u gördüm 120 stabil...

1Mbit'te zaten 140-150'den daha yüksek hızlarla dosya indirebilir misin? Mesela hiçbir yerden dosya indirirken 160-170 ve üstünü görebildin mi?

Muhtemelen arkadaşların söylediği 140-150 herhalde Free'de alınabilecek en yüksek hızlardır... Hız bazen stabil olmayabiliyor, dengesizleşiyor.

Ve sunucu ile de her zaman %100 ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum. Herkesin övdüğü Level(3) ile Cogent'te bazen hız 60-70'lerde dolaşırken bazen de 100-110 oluyor. Başka başka sunucularda (pek önerilmeen, adını her yerde çok görmediğim) denediğimde ise hız bunlara göre yüksek olabiliyor. Ve gerçekten de gece yapılan indirmelerin hızı, gündüz yapılanlardan daha fazla.

Ama genelleme yapılırsa ben Leve(3)'te daha çok iyi performans gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 10 Ağustos 2007; 12:23:27 >

• Benim bağlantı 2 mbit olduğu için örneğin 200ü neden görmüyorum? Benim derdim bu aslında
    Ama forumda ağırlık 1mbit olduğu için hız 100-110 arası çok idealdir kanımca...
  • 270-350 arası indiriyorum.Internet Download Manager var, 4096 lık bağlantı ve her zamana level 3 (3) den indiriyorum

edit:Cogent 2 yi denedim,410 stabil,426 maksimum ile indiriyorum

Bu da resmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 10 Ağustos 2007; 13:07:03 >
  • Bir de şu bekleme olayına çözüm buldum ki,tam premiumluk rapid oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.