Şimdi Ara

Rapor ötv indirimi yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese merhaba, bende bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Babam için pazartesi heyete başvuracağız ama arastirdigim kadarıyla emekli aylığı aldığı için engelli maaşı olmayacak. Fatura,otv vb yan haklar için yardımı olacak gibi duruyor ama babamın durumuna göre % kaç sonuç alırız tahmini veya tecrübesi olan var mı?

Tansiyon hastası..

Tek bobrek mevcut. O bobregede 2 hafta önce tam çalışmadığı için stent takıldı.

4.evre metastaz prostat kanseri, karaciğerde ve akciğer arkası lenf nodlarinda kanser mevcut..

Durum bu şekilde. Haziran ayından itibaren çalışamaz hale geldi. Bazen çok ağır yatalak durumuna düşüyor.
  • athlord A kullanıcısına yanıt

Öncelikle çok geçmiş olsun, babanıza acil şifalar diliyorum. Tedavi gördüğü hastaneden işlem yaptırın

nefroloji Üroloji onkoloji ve dahiliye rapor oranınız yüzde 90 üzerinde olur.

muhakkak bu bölümlere sevk alın , ya dahiliye ya genel cerrahi size sevk yazar , diğer bölümleri dolaşıp babanızı boşuna yormayın . Kan tahlili yakın zamanda varsa çok faydalı olur . Onkoloji size 80 üzeri puan vermesi gerekiyor. Nefroloji 60 üzeri puan verir zaten yeterli , girdiğiniz doktorlara durumu iyi anlatın , bazen tam ilgilenmeyip yarım yazıyorlar. Bana ilk raporumu 80 verdiler itiraz sonrası 98 çıktı raporum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret3968 -- 27 Ekim 2024; 15:16:27 >
  • fikret3968 kullanıcısına yanıt

Değerli dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sağolun amin diyelim. sizlerede acil şifalar dilerim..

Hocam asıl onkoloji doktorumuz izmirde..böbrek alınma operasyonu ankarada oldu. tek kalan böbreğe stent takılma işlemi izmirde gerçekleştirildi ve bunların hepsi özel hastane. Aslında tüm hikaye 2021'de başlıyor. 2023'te nefroloji doktoru direkt olarak %72 rapor verebilirim size demişti ama bizimkiler gerek yok diyerek geçmişler. Perşembe gününe randevu aldık bakalım işlemleri başlatıyoruz..

Umarım yarım yamalak ilgilenmezler e-nabız hastalık hikayesinden ansiklopedi 1 cilt çıkar :/

Vasi bildirimi de yapalım diyoruz benim üzerime ama eş olarak annem herhangi bir hak kaybetmiyor değil mi? ben oğlu olarak onların yetemediği yerleri halledebileyim dedik..

• fikret3968 kullanıcısına yanıt

Heyete başvurduk işlemleri tamamladık.

Fikret hocam nefrolojiye sevk verilmedi. Üroloji onun yerine puanlamayi yapti anlayamadım 90alti gelirse nefroloji için itiraz mi etmek lazım?

Üroloji doktoru nefroloji gibi puanlama yaptı ve not düştü evraka.

Onkoloji %80

Üroloji %20 ve %25

Dahiliye tansiyon %10

Verildiği not düşüldü evraka. Balthazard hesaplamasina göre %90.01 gözüküyor bu hesaplama ne kadar doğru acaba.

Son olarak ek %10 puan 60 yas üstüne mi yoksa 65 yas üstüne mi veriliyor bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athlord -- 1 Kasım 2024; 20:49:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.