|
Rapor ötv indirimi yardım (2. sayfa)
-
-
Öncelikle çok geçmiş olsun, babanıza acil şifalar diliyorum. Tedavi gördüğü hastaneden işlem yaptırın
nefroloji Üroloji onkoloji ve dahiliye rapor oranınız yüzde 90 üzerinde olur.
muhakkak bu bölümlere sevk alın , ya dahiliye ya genel cerrahi size sevk yazar , diğer bölümleri dolaşıp babanızı boşuna yormayın . Kan tahlili yakın zamanda varsa çok faydalı olur . Onkoloji size 80 üzeri puan vermesi gerekiyor. Nefroloji 60 üzeri puan verir zaten yeterli , girdiğiniz doktorlara durumu iyi anlatın , bazen tam ilgilenmeyip yarım yazıyorlar. Bana ilk raporumu 80 verdiler itiraz sonrası 98 çıktı raporum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikret3968 -- 27 Ekim 2024; 15:16:27 > -
Değerli dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Sağolun amin diyelim. sizlerede acil şifalar dilerim..
Hocam asıl onkoloji doktorumuz izmirde..böbrek alınma operasyonu ankarada oldu. tek kalan böbreğe stent takılma işlemi izmirde gerçekleştirildi ve bunların hepsi özel hastane. Aslında tüm hikaye 2021'de başlıyor. 2023'te nefroloji doktoru direkt olarak %72 rapor verebilirim size demişti ama bizimkiler gerek yok diyerek geçmişler. Perşembe gününe randevu aldık bakalım işlemleri başlatıyoruz..
Umarım yarım yamalak ilgilenmezler e-nabız hastalık hikayesinden ansiklopedi 1 cilt çıkar :/
Vasi bildirimi de yapalım diyoruz benim üzerime ama eş olarak annem herhangi bir hak kaybetmiyor değil mi? ben oğlu olarak onların yetemediği yerleri halledebileyim dedik..
-
Heyete başvurduk işlemleri tamamladık.
Fikret hocam nefrolojiye sevk verilmedi. Üroloji onun yerine puanlamayi yapti anlayamadım 90alti gelirse nefroloji için itiraz mi etmek lazım?
Üroloji doktoru nefroloji gibi puanlama yaptı ve not düştü evraka.
Onkoloji %80
Üroloji %20 ve %25
Dahiliye tansiyon %10
Verildiği not düşüldü evraka. Balthazard hesaplamasina göre %90.01 gözüküyor bu hesaplama ne kadar doğru acaba.
Son olarak ek %10 puan 60 yas üstüne mi yoksa 65 yas üstüne mi veriliyor bilgisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi athlord -- 1 Kasım 2024; 20:49:27 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X