Rapor ötv indirimi yardım
-
-
90 olması lazım. kanser hastası nasıl 86 alamaz? enteresanmış. itiraz edin.
-
Vallah bugun sabah gitti gene kemotarapiye ilaç almaya 86 verdiler internette kiokudum alınıyor yazıyor yüzdelik farkediyormuş bide geçen sene tanıdık 81ile clio aldı sıfır
-
%90'ın altındaki oranlarla alınan araçları sadece "engelli birey" kullanabilir. %90 ve üzeri ise araç alırken ismi belirtilen 3 kişi daha kullanabilir.
-
ortopedik engelli değil, kanser hastası. %90 alması gerekiyor. kanser hastasına nasıl %90 vermezler o da ayrı bir muamma.
-
Allah uzun ömür versin ama olurda vefat durumunda araba miras olur.arıza çıkaran mirasçılarla uğraşırsınız. -
Kullanamıyorsa ne olucak halsiz bitkin
-
Bilmiyorum nasıl vermediler bi bayiye sorucaz alabiliyormuyuz diye araç olmadı itiraz edicez 90 nasıl alıcaz anlamadım gitti
-
Reis saol mirascıyokki baska sadece biziz onun için araba almak istiyoruz oyuzden kendimiz sıfır alamadıgımız için bari böyşe alalım hem hastaneye götürelim hemde gezdirelim
-
-
Reis böyle yazı var internette ama Eğer sıfır araç alımında bireyin engellilik yüzdesi %40-89 arasında ise ÖTV indirimi %26.3 oranında uygulanırken KDV ödemesi ise %15.24 oranında uygulanır. %40 engelli ÖTV indirimi ile araç almak isteyen kişilerin öncellikle engelli araç alma şartlarını sağlaması gerekir.
-
Geçen sene tanıdık clio aldı sıfır 81 oranla manuel araç oglu kullanıyor hastaneye gidip geliyorlar -
Yok öyle bir şey, var diyen ya yanlış ya yalan yazıyor. Size linkini attığım konuda alınabilecek tüm senaryolar yazılı, başkası mümkün değil.
-
Bilemiyorum bu işte bile torpil var yazık kimler kimler 90 alıyor
-
Denetim yok ta ondan, devlet simdi denetim yapmadigi icin muafiyeti komple kaldirmayi dusunuyor.quote:
Orijinalden alıntı: Alicabbarbey
Geçen sene tanıdık clio aldı sıfır 81 oranla manuel araç oglu kullanıyor hastaneye gidip geliyorlar
Su an 90alti engellilerde araci sadece ama sadece engellinin kendisi kullanabilir esi bile kullanamaz.
90 ustu raporlarda ise araba alirken ismi tc si verilen 1. Derece oglu kizo esi damadı gelinden 3 kisi kullanabilir. Torun amca dayi kullanamaz.
Ve bu 3 kisi engelli ile ayni sehirde ikamet etmeli.
Ayrica engelli icinde degilken sehirdisina cikmakta yasaktir.
Kurallar uygulansa bu kadar suistimal edilmeyecek.
Millet de saniyor ki hicbir kural kaide yok engelli aileleri fink atiyor arabalarla. -
Maalesef, parayı basan, 90 üstü rapor, ehliyet, diploma, iş v.s. v.s. her şeye sahip olabiliyor. Tam olarak Anadolu irfanı dediğimiz şey işte bu, kör tuttuğunu........
-
Geçmiş olsun.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in duyurduğu yeni vergi paketinde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi kısıtlaması gündeme geldi.
İstisnadan yararlanma süresinin 5 yıldan 10 yıla çıkartılacak, taşıtların veraset yoluyla intikalinde istisnaya konu vergiler mirasçılar tarafından ödenecek
-
90 Altı raporda mutlaka ortopedik engel ve aracın hareket ettirici aksamında tertibat olacak ve tertibat koduna uygun kodlu ehliyeti olacak, bu noktayı yazmazsanız, arkadaş 86 oranlı raporu olan dedesi için de araç alınabileceğini zannedebilir.
-
Bu engelli raporunda ciğerlerin harabiyet görmüş baska sorunlar varmıs öyle engelliymişsin felan umursamıyor /85 86 ile alamayan tanıdıgım var sebebi ortopedik engeli yok diye
ciğer hasarlı başka sorunlarıda mevcut zaten bir yere kendisinin yürümeye mecali yok hem işi görülsün hem hastaneye postaneye kendi gitsin diye araç almaya çalışıyor ama kolu bacağı yerinde diye vermiyorlar nefes alamadığı için yürümesi bile belli mesafenin üstünde sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 25 Haziran 2024; 21:16:17 > -
evet çok zor alınabilen bir rapor, yaklaşık 10 doktora ayrı ayrı muayene oluyorsunuz sonra bir hafta sonra da profların doçentlerin oluşturduğu bir heyetin karşısına ayrıca çıkıyorsunuz.
yazılan yorumlara baksan burnu kanayana veriyorlar sanacak millet.
Benzer içerikler
- patlak lastikle gidilir mi
- audi a5 2025
- araç kalorifer peteği tıkalı olursa ne olur
- hyundai staria yorum
- atiker lpg bakım uyarı sesi kapatma
- 2023 en çok satan arabalar
- byd seal u dm-i türkiye fiyatı
- glc 220 d 4matic fiyat
- plaka sorgulama ücretsiz
- 2025 egea
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X