Şimdi Ara

Yardım lütfen - Kasko hasarsızlık indirimi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır araç için peşinat vermiştim, pazartesi kalan işlemleri bitireceğiz inşallah. Ancak bir sorun var, yeni aracın sigortaları için hasarsızlık indirimimi kullanamıyormuşum, çünkü şu anki aracı satmadım henüz. Kasko için teklif aldım fiyatlar çok yüksek çıkıyor

Cevabını bulamadığım bir şey var aklımda. Şu anki aracımın kaskosunu zeyil yoluyla yeni aracta kullanma şansım var mı, cevaplarınızı esirgemeyin lütfen. Bir arkadaşım satmadan kaskoyu iptal etmezler dedi.

Yoksa son çare şu anki aracımı eşimin üzerine devir edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşınız doğru söylemiş. Aracınızı eşinize devredecek, hasarsızlığı yeni aldığınıza aktarabilirsiniz.

• Kaskoyu zeyledebiliyorsunuz hocam. Önceki aracım ile yeni aracım arasında öyle yapmıştım. Ufak bir fark çıkarıyorlar aracın kasko değerine göre

• godoro G kullanıcısına yanıt
    2019' da bende aynı durumu yaşadım eski aracımı satmadan yeni araç aldım 7. basamak olan sigortam, yeni araçta 1. basamaktan teklif aldı, eski aracımı annemin üzerine devir verip, yeni aracın sigortasını 7. basamaktan yaptırmıştım. Kasko için zeyil işlemi yapılabiliyor acenteniz halleder. Ama sigorta için devir şart benim 425₺ olan sigortam 1400₺ civarı çıkıyordu bir sonraki yıl yenilenirken 7. basamaktan devam etmiyor 3. bir araç alınınca indirim onun için kullanılabiliyor bu senelik yüksek yaptırırım seneye düşer diye düşünmeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt

0 araçlarda sigorta hazarsız lık Olsada 5.basamaktan başlıyordu sanki?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam yanlış bilgi vermiş olmayayım ben ikinci el almıştım.

Edit: trafiğe ilk çıkan araç değil de sürücü diye hatırlıyorum ama bilen arkadaşlar paylaşırsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaqwear -- 5 Mart 2023; 20:57:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaqwear Z kullanıcısına yanıt

2016 da sıfır araca öyle yaptılar sürücü yeni değil di

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aydınlattığınız için hepinize teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.