Şimdi Ara

Rappelz Online (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradaşlar siz patchinizi sabrederek mi akıl ederek mi yaptınız?
    Manuel patch yapanınız oldu mu? olduysa söyleyiverir mi?
  • valla abi ben suanda delirmek üzereyim ya oyunu 4 saatte indirdim ama 10 saattir pach yapiorum...
    ya yok bole bisis 400mb 1024 le 10 saatte upload etti fıttırmaya azkaldı yedegini alacam yedfekten calısmıosa format atgımda oyunu untacam =(

• Valla oyun kendisi yaptı Patch leri bende. Fazlada sürmemşti doğrusu.
  • Mrb ben oyunu indirdim update ediyorum.

ben online oyunlarda daha cok okcuları seviyorum. ama her serverde aynı fegil tabi buyucu ile baslarda kolay aksarım sanırım ama okcu olmak istiyorum hangi karkater okcu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaliBoy

Mrb ben oyunu indirdim update ediyorum.

ben online oyunlarda daha cok okcuları seviyorum. ama her serverde aynı fegil tabi buyucu ile baslarda kolay aksarım sanırım ama okcu olmak istiyorum hangi karkater okcu ?

Kardeş bende tam olarak bilmiyorum. sitesinden baktım ama pek fazla bişi bulamadım. Sadece bi resimde Gaia ırkından hatunun elinde ok gördüm. Zaten ilk başta herhangi bi meslek yok. Lvl 10 ve Jlv 10 olduğunda meslek seçme hakkın var. Her ırkında 3 tane meslek seçme hakkı var. Ben Asurayım okçu görmedim benim ırkımda. Ama dediğim gibi sitedeki karakter resimlerinden Gaia ırkından hatun olanın elinde ok gördüm. Sanırım Gaia ırkındakiler archer olabilirler.

• strider veya fighter olmasın bow kullanabilmen icin
  • onlarda ok skilleri varmı?

Oyundaki nickim KabereXar questler felan busuru sorum olacak ^^ ilk adadayım daha dbi lvl 9 kastım itemleri bankaya koyup yeni acatım hehe.. simdi lvl 7 yim ama kasiyorum ^^

Bu arda yeni acılan serverda oyunuyorum.. o dediginiz lvl 5 den sorna herlvlde ısınlanma feln yoq ama serverda kimse yoksa pvp ye geceyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaliBoy -- 1 Aralık 2006; 21:36:00 >
  • Tuh yaw Kinght gibi bisi oldum ya spear felan kulancam yada kilic =(
  • ya bnm 256 mb ram var fazla kasarmı diğerleri yetiyorda 256mb ramda çok kasar mı?
  • ayarları minumumda tutarsan kasacagını sanmıyorum.
  • (manuel patch konusunda kimsenin bilgisi yok galiba)
  • Arkadaşlar hepinize selamlar benim bi sorunum var guild kurdum ama guilde nasıl adam ekliceğimi bulamadım sanırım kod ları varmış bi bilgisi olan varsa yardımıcı olabilirmi acaba her şeyi denedim ama hiç kimseyi guildime alamadım şu anda tek ben varım guildte bana tam olaraka ne yapmam gerektiğin anlatırsanız sevinirim
  • sol tarafa type yazıp birseyler yapıyon ama tam bilmiyom global mesaj at cevaplarlar

''how can i invite people my guild?''
  • Bu oyun indirmeye değermi? Ortam falan nasıl serverlar kalabalıkmı?Ve anladığım kadarı ile hala beta sürümü oyunun.Silkroad u bıraktıracak bir oyunmu?
  • silkroad öldü onu her oyun bıraktırır zaten
    bence indirmeye değer
  • Bende indirdim oyunu bu patch olayı gerçekten eziyet
  • hepinize selamlar patch yapması başta uzun sürüyo ama her zmn öyle olmuyo mrk etme eğer tortus serverına gelirsen guild var alırız senide türk guildi fazla ii değil ama ilerde ii olcak yanlış anlama yani türk arkadaşlarımıza ihtiyaç varda her zmn beklerim nick im SerkanDevil oyunla ilgili bi problemin olursada elimden geldiği kadar yardımıcı olurum
  • Biraz lineage2 ye benziyor bu oyun ama ilginç geldi adam gibi nerde kasılacağını anlamadım.Alışması zor grafikler biraz tuhaf(grafik açıdanda benziyor LA2 ye ama LA2 daha kaliteli.)Pvp serverında başladım.
  • son çıkan server Lydian bence vakit kaybetmeden oraya gec PvP server ında millet 50+ ve sınır lvl >60
  • Lydian ve Pvp serverında lvl kasmak aynımı?Birde ben bu karakterleri anlayamadım başlarken 3 ırk var ama neyin ne olduğu belli değil.Büyücümü savaşçımı okçumu.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.