Şimdi Ara

Rappelz Online (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yanlış anlaşılmalar olmasın. Benim önümüzdeki ayı bekleme nedenim kotayı aşmış olmamdır :D.
    İndirmeyi düşünen arkadaslar kotanız dolu değilse ve ya sınırsızsa indirsin. Epic 4 gecen haftalarda geldi. Oyun şu an epic 4 !!!!!!!!! Ayrıca oyunu bastan tanıtmak icin bir mini guide hazırlıyorum. Bu konuyuda onun altına taşıtmayı deneyeceğim.
  • Arkadaşım ben oyunu indirdim ama lanchera tikliom time out diye bir şey çikio biraz bekledikten sonra bide oyunu kurduktan sonra bilgisayara dille ilgili bi program acilio onu yaptim ama time out diyor
    Yardım ederseniz sevinirim

• Ya arkadaşlar neden yardimci olmuyorsunuz birileri kesinlikle biliyordur yani sizler oyandiğiniza göre var bişi biz oyunu indirdik 2 gündür ilk önce epic3 indirdik eski versiyonuymuş luncher açıldıktan sonra time out diyordu sonra biraz araştırdık ve Epic4 bulduk yine yükledik yine luncher açtıgımızda yine aynı hata TİME OUT bunun bir çözümü yokmu yüklemiyor ne page nede başka bişi defalarca denedim bir sürü site araştırdım bulamadım sadece bu sitede bu oyun hakkında fazla bilgisi olan arkadaşlar var bie yardım ederseniz sevinirim bide nerdeyse tüm forumu gezdim bu konu hakkında bir allahın kulu cevap vermemiş hep es geçilmiş yani adam beni sordugumu soruyor bi sonraki mesaj yazan okumadan başka bi konuyla ilgili muhabbete devam ediliyor lütfen yardımcı olun en azından bilgimiz olsun çünkü çok ugraştım burama kadar geldi :D eger yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxel

Bazı sorunların kaynağı kesin bilinmiyor. Resmi olan açıklamada
    *Update ederken belirli bir yüzdede takılırsa launcher; Launcher'ı kapamıyoruz. İnternet bağlantımızı
    kesip yeniden bağlanıyoruz. Update devam etmeye başlayacaktır. (denenmiştir)
    *Patch normal bir şekilde yükleniyor. Fakat Launcher her çalıştırıldığında yeniden patch yüklüyor.
    Bu sorun bazı vista kullanıcılarında ortaya çıkmış. Çözüm olarak Launcher'ı administor modunda
    çalıştırmak.
    *Launcher çalışıyor. Receiving the update gibi bir yazı geliyor. Ardından bir süre bekleyince siyah
    bir ekran ve time out yazısı.(Bu sorunla bende karşılaştım fakat bir kaç gün sonra normal bir şekilde
    patch işlemini yaptım)
    Bu sorun tam olarak açıklanmadı ve bazı kişilerde hala ortaya çıkmakta. Resmi olarak Epic4 clientini
    reinstall edip yeniden kurmanız öneriliyor. Fakat sorun herkes de bu şekilde düzelmiyor.
    Artı oyuncuların ürettiği bir çözümse manual patch Time Out sorununu çözmek için;
    http://files.filefront.com/nUpdater+193+194+197exe/;8368579;;/fileinfo.html
    bunu indirip manual patch ediyoruz epic 4'ü. Daha sonra kalan patchleri sorunsuz update ediyor.
    Forumda okuduğuma göre herkezin sorunu çözülmüş gibi duruyor bununla. Bu linki veren kişi eğer
    hala sorun devam ederse ikinci bir link daha vermiş ve bunuda indirip, manual patchlemenizi önermiş.
    http://files.filefront.com/nUpdater+193+194+199exe/;8368682;;/fileinfo.html

Artı bazen launcher beyaz bir kutu orarak çıkıyor ve oyuna girilmiyor. (Launcher server sorunu
    sanırım bu) Ama aslında oyunda oynayan kişiler bulunuyor. Bu durumda hiç launcherı çalıştırmadan
    oyuna girebilmek için bir kısayol oluşturuyoruz. Ve hedef olarak "G:\RappelZ\SFrame.exe" /auth_ip:38.99.82.120 /locale:ASCII /country:US /guild_test.url:\"http://38.99.82.124/client/guild/login.aspx\" /web_download:\"38.99.82.124\" /guild_test_download.url:\"upload/client/guild/\" /rend gösteriyoruz. Bu komutta
    SFrame.exe nin kendi bilgisayarınızdaki yolunu sizin yazmanız gerekecek.
    Buradaki komuta göre G:\Rappelz\ klasörünün içinde.
    (Bunu tabi full patch etmiş arkadaşlar kullanabilir yoksa oyun açılmaz)

Buda Rappelz Epic 4 ün server durumunu gösteren bir link.
    http://totoro.mine.nu/status.php

Umarım yazdıklarım yardımcı olur.

bi arkadasımızdan Alıntı.. umarım işine yarar

• harika oyun rappelz ama bide 1.69gb olmasa
  • gerçektende süper bir oyun
  • Konuyu hortlatmislar lol
  • şuanda oyuna giremiyorum... oyun içi login tuşu çalışmıyor :S
  • Arkadaşlar hemen acil cevap alamam lazım. Oyunda millet Trade açıp gezebiliyor, nasıl yapabiliriz. Benim fiziksel sağlığım için acil bu soru(amcam)

elimizdeki silahın üstüne taşları nasıl yerleştirecegiz ?(örn=lucid-nimble shard gibi taşları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 22 Mart 2008; 18:52:11 >
  • tezgah açıp gezmek yok. o sadece bi bug. yani tezgahtan kalkan kişi koşmaya başlayınca öyle görünüyor ama bi işe yaramaz o.

taş basmayı da soulkeeperdan yaparsın. horizonda blacksmithin yanında war. git ona "socket my equiment" de ordan sonrası kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Arkadaşlar hemen acil cevap alamam lazım. Oyunda millet Trade açıp gezebiliyor, nasıl yapabiliriz. Benim fiziksel sağlığım için acil bu soru(amcam)

elimizdeki silahın üstüne taşları nasıl yerleştirecegiz ?(örn=lucid-nimble shard gibi taşları)

tezgah açma deil ama auction house lar var
    buraya silahını istediğin mikatı yazıp koyuyosun ve açık arttırmaya çıkarıyosun ve bunun için belli bi ücret ödüyosun o silah orda duruyo sen oyununu oynuyosun eper alan olursa sana bilgi veriliyo sarı bi yazıyla ve gidip paranı alıyosun ya da aynı şekilde sen item alabilirsin ki gayet ucuza da gelebilir alıcağın item

• beyler oynayanlar hangi serverda fln filan yazsın belki görüşürüz...

ben Tanda da oynuyorum. lvl 92 priest ve lvl 48huna war bende. ama priesti kullanmıyorum uzun zamandır çıplak çıplak duruyo. hunanın adı OlipS oyun içinden pm atarsanız yardım ederim...
  • rappelz cok guzel bir oyun biz bahamut serverin dayiz...
    bu serverda oyun baslayan olursa aramiza bekleriz...

http://www.rappelzheaven.com

Rappelz Online
  • arkadaşlar rappelz çok yeni bi oyun oyunda fazla türk olmaması canımızı sıkan tek şey diyebiliriz bide yön tuşlarıyla hareket edemiyoruz umarım düzenlenir ama diğer yönünden oyunda:

1 lwl ve üstü..
    20 lwl ve üstü..
    50 lwl ve üstü..
    80 lwl ve üstü silah ve kıyafetler bulunuyor..

oyunda 3 ırk var her ırk 10 lwl den sonra kendi bölgesine ışınlanabiliyor..

her ırkta 3 meslek türü var her meslek türüne ait elbise ve item bulunuyor..
    elbiseleri meslek dışı giyemiyoruz ama silahları giymek mümkün..

soruları olanlar bana sorabilirler ufak tefek yanıtlar verebilirim...

iyi oyunlar :))
  • redsco ben ve bikaç arkadaş daha var Bahamuttayız bizde aranıza katılmak isterim..
  • Oyunda kamera sorunu mu var? Bazı arkadaşlar bahsetmiş.
  • eğer sro tarzı oyun oynadıysan kameraya alışırsın(yani farenin sağ tuşuyla kamerayı çeviriyorsun)
    ama oyun çok güzel ben çok beğendim
  • TRside çıktı arkadaşlar orda oynamanızı tavsiye ederim

Gece gündüz genelde açık olan kişiler)

SuperMan
    Orla
    Hades
    Kralarthur
    Agni

oynarsanız guildimizde var .Bekleriz :)
  • Ben gelcem ama setup u biyerden bulmam lazım net kotalı olduğundan dolayı indiremiyom
  • Party sistemi nasıl? Kendim mi kassam daha çok exp gelir yoksa arkadaşımlamı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.