Şimdi Ara

Rappelz Online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben level 5 teyken Kahthana ışınlandım kendiliğinden.fakat ordaki en düşük level 15 yaratıklar var.hiç bişi kesemiyorum.akıl mantık almıyor
  • ya sanırım hala sorunlar war o yüzden ışınlııp duruo kaç tane char açıp sildim o yüzden kurtuamırum çünküallahtan char hemen silinio da yine o ismi koyabiliomsilkroad da 7 günde silinmio çünkü
  • ben de o towna ışınlandım Ölldüm
  • http://img508.imageshack.us/my.php?image=rappelzscreen00000000pt7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Sheitan_X -- 3 Ekim 2006; 22:33:52 >
  • bu benim char

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Sheitan_X -- 3 Ekim 2006; 22:35:48 >
  • arkadaşlar PvP serverında oynamanızı tavsiye ederim çünkü diğerinde hatalar var ışınlanıp duruosunuz

• bu arada oyunda stat(str,int,dex v.s.) veremiom belki10lv den sonra falan veriodur bilgisi olan varsa sölesin
  • bende basladım lvl 3 um ama naapman gerektigini pek bilmiyom simdilik kus kesiyom
  • lvl 5 te bende ısınlandım naapacaz burda yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ønur

ben level 5 teyken Kahthana ışınlandım kendiliğinden.fakat ordaki en düşük level 15 yaratıklar var.hiç bişi kesemiyorum.akıl mantık almıyor

Eski haritaya Teleport olun, öyle bir seçenek var. Yoksa lvl 10 da bile kasılmaz o yaratıklarda.
  • PvP serwer kapanmış
  • kapanmamıs ben su an girdim
    3 tane teleport secenegı var hangisini seccez
  • dostum pvp server gene gitti teleportlarda trınee islant a (yannis yazmis olabilirim :) gidecek secenek yok tu benim de az biraz isimv ar orda gidemedim ee malum lv yukseldi oralarda takilmiyorum insallah onu duzeltmek icin kapatmisardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 4 Ekim 2006; 9:22:40 >
  • evt pvp gitti bende digerinden actım olayı cozdum ya gorevleri eksiksiz yaptım bu arada 6 yım
  • serverlar su an itibariyle gitmis bulunuyor beklicez artık
  • ben lv 16 yim daha bugun oynıyamadima dam gibi devamligidiyo serverler bugun 20 olmaumudiyle :)
  • millet bi yaratıgın üstüne biniyo nasıl yapabiliriz bizde bende 15dk oynadım da 6 oldum
  • 9 a kadar kolay geliyo lv ondan sonra zorlasiyor biraz hele 16 yi sorma :D pot yok zaten 2-3 tane oldurup oturuyorsun pot cokta para yok :) o binekleri bi cart var onu aliyorsun sende 2 tane skil i var biriyle cagirip biriyle gonderiyorsun isimlerini simdi soylemek isterdim ama bimiyorum bi npc den 1000 e aliyorsun 5 dk lik veriyor sana dedigim gibi sende olan bi skille cagirip biniyorsun isin bitince de bi skile gonderiyorsun :) umarim yardimci olmusum dur
  • en yuksek lvl sensin herhalde bir guıld kuralım master sen ol adı TURKLER olabilir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.