Şimdi Ara

Rappelz Online (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
30.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ønur

quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Oyunu deneyenlere sorayım,Oyun gercekten zevkli mi.

Zevkli ise bu gece Pc'yi Dl'ye bırakır,yarın yanınıza damlarım

klavyeyle hareket edemiyorsun ve dolu bug var.ama PCde bulunsun ilerde güzel olacak kanaatindeyim.

ileride derken ?? bu yıla yetişirmi bunun güzel olması mesela ?

yani, bu yıl sonuna kadar biliosun gelicek olanları zaten

iyki indirmemişim. gidecekti 6 lık kotadan 1 gb lol

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

quote:

Orjinalden alıntı: ønur

quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Oyunu deneyenlere sorayım,Oyun gercekten zevkli mi.

Zevkli ise bu gece Pc'yi Dl'ye bırakır,yarın yanınıza damlarım

klavyeyle hareket edemiyorsun ve dolu bug var.ama PCde bulunsun ilerde güzel olacak kanaatindeyim.

ileride derken ?? bu yıla yetişirmi bunun güzel olması mesela ?

yani, bu yıl sonuna kadar biliosun gelicek olanları zaten

iyki indirmemişim. gidecekti 6 lık kotadan 1 gb lol

bu yıl sonunda ne gelecekki.Dekaronmu?? iğrenç bir oyun indirmeye değmez

• arkadaşlar oyunda 12 levele geldim
    görevleri atlamadım hiç
    level 10 da fighter karakter yaptım
    skiller çok yavan geldi aktif olarak 2 skil var geri kalanları hep pasif skil
    çok zevkli gelmedi şu ana kadar ama hafta sonu devam edeceğim
    belki ileri de güzel olacak ama 12 level için bence az skil aktif oluyor
    iyi oyunlar
  • sanırım sen job lvl ını yükseltmemişsin o yüzdendir
  • kartlar ne ise yarıyo da 8k dan satıyolar bana bi tane cıktıda
  • kartlar haywan çağırmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X_Sheitan_X -- 6 Ekim 2006; 18:26:19 >
  • Artix çok saol oyun baya süpermiş 11 lvl im şu anda ilerde baya güzel olcak bu oyun bence
  • arkadaslar ben lv 27 yim ve oyunda acayip bir jop point sıkıntısı var her buyuyu acamıyorsunuz lv lv atlatamıyorsunuz bu yuzden sıze tavsıyem her onunuze gelen buyuyu acmayin ve her lv aldinizda muhakkak jop lv inizi yukzeltin hic bir zaman geride kalmasinn onceligi jop lv e sonra skillere verin cunku cogu skill 30 sn 10 sn 1.5 dk gibi cooldown u var yani pek skill kulanmiyorsunuz her yaratiga 1 tane vuruyosunuz bu yuzden size tavsiyem oncelik jop lv de olsun suan benım lv 27 jop lv 21 ve bi turlu bunlari esitliyemiyorum yeni buyulerimi goremiyorum herkeze iyi oyunlar oyundan bana ulasmak soru sormak ıstıyenler icin pvp serverdeyim adim BoRa herkeze iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TnnT -- 7 Ekim 2006; 0:27:57 >
  • e yuhhaa 30 sny cooldown skill mi olur yaw. ne bu nükleer bomba mı atıo server daki tüm haritalara bu skill ?

sitelerinde de hiç bi açıklama yok.. gördüğüm kadarı ile 30 lvl job hariç herhangi bi even ta yok... ilginçtir forumlarını okuyorum, lagtan ve ne yaptığını bilmeyen insanların şikayetleri falan var.. kimse de yardım etmio sorulara ordaki forumda.... bayaa zayıf başladılar bu oyun için.. sonu düzgün olur umarım... .F1 - F12 slotlarına skill koyan oyun bu kadar olur zaten kanımca... bide ferentus vardı galiba F tuşlarıda skili olan.. basması zor yerlerini hatırlaması zor 1-9 kombinasyona alışınca... vs v.s... oynayanlara kolay gelsin sonrada ii eğlenceler dileyeyim
  • oyunda lag olmasa oyun güzel ilk oyuna girdiginde iste hic olmuyo sonra zamanla artıyo ve artık oynanmıyacak hale geliyo sonra cıkıp tekrar giriyorum ve devam benim durum bu bence bu kadar lag olmasının sebebi oyunda dc olmaması dc olan oyunlarda da cok lag olabiliyo ama bu kadar da deil yani
  • beni kaç kere dc etti walla oyundaykenbu arada oyunda lak(lag deil lak)die bi şey war satınca baya para edio baya hoşuma gitti bu lak olayı hele boss kesince lak düşerse birden baya paran oluo
  • bende de yüz küsür var bu lak tan kaca satılıyo bende satım yada ne ise yarıyo faydalıysa kullanayım
  • Bu Lak mevzusu yüzüne "pk" olmaya karar verdim. Adamın teki afk iken öldürmüş beni, 10 lak aldı gitti. İyi para var bu işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

bende de yüz küsür var bu lak tan kaca satılıyo bende satım yada ne ise yarıyo faydalıysa kullanayım

cevabımı alamadım
  • 1 lak 250 r edio ne işe yarıo dersen ölünce exp yerine lak gidio
  • Ayrıca lak ları, şu questlerde verdikleri taşlara da çevirebiliyorsunuz. Lak kazanmak için Chaos kolyesi lazım.
  • arkadaşlar mutlaka görewleri yapın görewler sayesinde silah,armor,bi sürü potion ve force chip,kolye,başlık,para,jp,exp kazanıyorsunuz ve 20 lv a kadar silah,armor ve sheld inizi 5 lv yapın
  • başladi ha bide ben deniim şu oyunu
  • Yaf bilgisi olan arkadaslar acemice bi guide hazırladım sizde altına şu lak nedir nası kullanılır yaratık nası tame edilir görevler nerdedir nası alınır gibi yardımlarda bulunursanız bu oyunu herkese sevdiririz :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.