Şimdi Ara

rappelz online öneri arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yakında rapplez online başlıyıcam setup patch falan indirdim yüklemeyi bekliyor
    sorularım olcak daha dpğrusu öneri istiyorum

1.)oyuna hangi karakterle başlayayım
    2.)o karakterin hangi job seçeyim
    3.)pet alayım mı lazım olurmu mu
    4.)jplv kasayım skill mi?
    5.)hangi server başlayayım hangi server ban yardım olabilcek türk var veya hangi server daha az lag var

İPUCU VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
    ÇOOK GÜLŞ BİR OYUN HERKEZE TAVSİYE EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rappelz58 -- 3 Şubat 2008; 18:53:33 >

• kimse yokmu bu oyunu oynayan
  • 1/ Karakter seçimi sana kalmış. Gaia lıların yakın dövüş saldırı gücü yüksek, Deva lar ın kendini heallama yeteneğii ve Asura da yüksek avoid buff ı mevcut. Ama iyi bir karakter istersen Gaia Spell Singer tavsiye ederim ama çok uğraş ister.(pet classı). İlk iki sorunun cevabı oldu.
    3/ Pet mutlak edineceksin. Açtığın karaktere göre bir pet kullanman yararlı. Magi ysen bloody poultry, fire pixie, Cleric se yeti veya Tortus(tank olması için), wariorsan blue pixi(heal yeteneği için) vb karakterine göre eşdeğer bi sürü pet kombinasyonu çıkartırsın. Tabi pet clasısan her biri lazım. Artı petler lvl 40 tan sonra belt abilityler kazanıyor. Bu belt ability ler her bir pette farklı Str %10, Def %10 gibi sana doğrudan statlarını etkileyen özellikler. İlerde başka bir pet edinirsen eski petinin belt özelliklerinden yaralanabilirsin. Belt olarak kullandığın petler dövüşmek için çağırılmıyor aynı yüzük ve kolyeler gibi kartı giyiyorsun.
    4/ Extra Jp kasmak gibi bi durum yok. Bunun için ölüp xp kaybetmen gerekir aynı lvl de jp kasacaksan. Fakat yüksek lvldeki moblar daha fazla Jp verir. Yani lvlin yüksek olunca zaten Jp açığını kapatırsın. Jp için özel cash Shop itemleri var extra Jp bonusunu arttırıyor(çok az bir miktar bonus arttırıyor). Bunların hepsi miğfer ve her meslek için özel miğferler. Bunları Cash Shoptan alamıyorsan oyun parasını biriktirip CS item kullananan oyunculardan oyun parasıyla alabilirsin. Tavsiyem İkinci mesleğe geçmek için acele etme. Jlvl 50 yapmanı tavsiye ederim. Karakterler extra bonus statlar kazanıyor böylece o aradaki Joblvl de.
    5/ Açıkçası bu aralar oynamıyrum ama Bahamutta Türk guildi varmış. Yada en son açılan serverı araştır.

• çok çok çok teşşekkürler

sen tanıdıklarının hangi srverda ve ıd lerini bi zahmet aklında kalanaları yazarsan çok makbule geçer :D

not: neden bıraktın ki oyun kötü mü? yoksa sen mi istemedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rappelz58 -- 4 Şubat 2008; 10:12:18 >
  • --------------------------------------------------------------------------------

ilk defa kahuna açacağımdan pek birşey bilmiyorum hangi skill deha iii nasıl daha ii oynanır hangi silah kullanmalıyım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

ŞİMDİDEN TEŞŞKÜRLER
  • " .....Tavsiyem İkinci mesleğe geçmek için acele etme. Jlvl 50 yapmanı tavsiye ederim. Karakterler extra bonus statlar kazanıyor böylece o aradaki Joblvl de.
    5/ Açıkçası bu aralar oynamıyrum ama Bahamutta Türk guildi varmış. Yada en son açılan serverı araştır. ""
    Oooyyy ooooyyy
    40 joblvl ile 50 arasında
    41 69,300
    42 73,100
    43 76,900
    44 80,900
    45 85,000
    46 126,600
    47 132,700
    48 139,000
    49 145,500
    50 152,100 jobpoint fark var.Fazladan 2 luck,dier statlara da 5 er stat bonus alınıyor.
    Bu tavsiyeye uyacak sabrım var ,olmayanlara uyarımdır.
    Veee maalesef yeni açılan bir server da char açın tavsiyesine uymayınız diyeceğim.Rare itemler anormal fiyatlara satılıyor.
    Arz talep malumunuz ..
  • bak kardeş söliyim benim bırakmamın sebebi oyundayken alt tab a basıp bişiye bakınca ban yenilmesi 2 tane charım gitti ne kadar saçma ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

bak kardeş söliyim benim bırakmamın sebebi oyundayken alt tab a basıp bişiye bakınca ban yenilmesi 2 tane charım gitti ne kadar saçma ya

neden öyle ki
  • bi sorum olacak çok kararsızım
    1.)Mage
    2.)kahuna
    3.)fighter

hangisini seçeyim??????????????(neden)
  • bi sorum olacak çok kararsızım
    1.)Mage
    2.)kahuna
    3.)fighter

hangisini seçeyim??????????????(neden)
  • kısa sürede hemen her sınıfla 35+ character kastım.en güzeli cleric ve işin güzeli 2 handed mace ile phy saldırı.paranız warsa itemleri +10yapın defansta gayet sağlam oluyo ölme derdi neredeyse yok çok sağlam bufflar we heal skilleri war.dungeon partide aranan char tek başınıza sıkılmadan kasacağınız bi charınız olur.ikinci tawsiyem bildiğiniz wizard biraz sorunlu yakın temasta defansı bi türlü kendini toplamıyo.ama yine paranız warsa +10 we bi kaç cube ile acayip damage werir benden söylemesi.

bu arada bi kaç tawsiye

--çok ilginçtir ama bu oyunda pot harcamıyosunuz yani harcamamanız lazım.çünkü kimsi 1 dakika kimisi 30 saniyede falan tekrar basılabilir hale geliyo.bu yüzden fazla yüksek levellere dalmayın yatarsınız ayrıca siz oynadıkça göreceksinizki harbiden pot harcanmıyo

--eğer çok paranız yoksa we drop pet alamıyosanız ne yapıp edip bi turtle alın.bi zırh bi silah atağınıza inanılmaz katkı sağlar.silahın falan nasıl pete takılcağını bi ara nalatırım bilmeyenler için

--acele edipte bilmediğiniz skill cardlarınız ucuza satmayın piyasayı araştırın.(benim canım yandı 3milyonluk kartı 500ka ya sattım)

-ve son olarak kapıdan çıkmadan kibarca kapı önündeki yüksek levellerden buff isteyin(can anyone give me some buff pls)bunla ilgili bişey demicem deneyin görün

umarım yeni başlayanlara biraz faydam olur

• çok teşşekür ederim
  • başka püf noktalrını söylerseniz ii olur:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: rappelz58

quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

bak kardeş söliyim benim bırakmamın sebebi oyundayken alt tab a basıp bişiye bakınca ban yenilmesi 2 tane charım gitti ne kadar saçma ya

neden öyle ki

bilmiyorum kardeşim benim başıma geldi sinir oldum oynamadım
  • saçma bencede neden ki başka bir bilgisi olan yok mu
  • başka püf noktalrını söylerseniz ii olur:D
  • bu oyunun başka püf noktalrı yok mu?
  • dostum sem merak ettiğin bişey warsa sor ona göre yanıt wermeye çalışayım elimden geldiğince.nihayetinde bende çok eski sayılmam oyunda
  • o puf noktalari oyunu oynayarak ogreniorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.