Şimdi Ara

Raptor +8 yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xigenon da raptor +8 almayı düşünüyorum. Elimde warrior chitin shell +8 / +8 toto /+8 md var suan. Neye karşı alabilirim, hepsimi bikaçı yetiyormu yoksa üste item para vs.... vermem gerekirmi?Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• bence o ıtemler yeterlı.Ama baskası biraz para ısteyebılır ya da bikaç tane ıtem ıster.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxsmallman1905xXx

bence o ıtemler yeterlı.Ama baskası biraz para ısteyebılır ya da bikaç tane ıtem ıster.

Değerlendirmen için teşekkür ederim.Başka item istesinler ama ben vermemSöz konusu takas oluşu çok muhabbetkar oluyorum
  • Bende X'deyim dün satan biri vardı sordum ne kadar die.120 gb istedi adamın adı da hatta R1Sky böle bişeydi...
  • ben dıes deyım xigenon da 120 gb isteyebılır.bızım serverda sanırım 100 gb cıvarlarında olması lazım.hersey ucuz zaten bısım serverda gecenlerde ark. ın bırı pazardan çıtınbow cekmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adri1904

Bende X'deyim dün satan biri vardı sordum ne kadar die.120 gb istedi adamın adı da hatta R1Sky böle bişeydi...

Evet dün bende ev arkadaşımdan duydum ama dün alma gibi bir durumum yoktu.Bu sabah çıktı karşıma +8 raptor davası.Bir arkadaşıma alıcam. İtemler onun ama alımı ben yapıcam galiba.Yoksa kötü bir alışveriş yapacak
  • onlar yeter kanka sana nabıcan +8 raptou
  • Ben xde satmıştım. +8 shell bot , +8 toto ve opal earriing +1 almıştım
  • para isterler 30gb
  • üstüne bişiler isteye bilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.