Şimdi Ara

RAPTOR A KIYAMIYORUUUUM:(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raptor High Class tır. Dolayısı ile + layacağınız zaman High Clas item kullanmalısınız. Bunun için pazardan 20 civarında Salamander Staff toplayın.
    Daha sonra Salamander stafları +3 e kadar basın. Muhtemelen hiç biri yanlayacaktır. Daha sonra +4 yapmaya başladığınız zaman yanmaya başlayacaklar. Arka arkaya 2 tane yakarsanız 3. sünde Raptoru koyabilirsiniz. Bu yol ile Raptor +1 i tek seferde +5 e kadar getirdim. Raptor u basarken bus kullandım.

2 tane salamander staff kaldığı için şu an daha fazla basmadım. Biraz daha toplayıp +6 ve +7 ye daha sonra da Trina ile +8 i deneyeceğim. Umarım olur. Olmazsada sağlık olsun.

Dün çok şanslı idim ve o kadar çok takı bastım yakmadan ama bugün aynı şansım yoktu. Belki dün 20 denemeden sadece 2-3 tanesi yandı ama bugün 10 taneden 3 tane anca çıktı.

İtemlarınızı özellikle değirli olanları Upgrade yaparken Gold hesabınızın olmasına özen gösterin. Yada çok güvendiğiniz birisine yaptırın.

• quote:

Orjinalden alıntı: dejavu1313

yaw bu şans işi walla toto yerse basıcaksın yok yemez dersen sat sende

ewet öle ben bi +7 wood staff düşürdüm lightning damage wardı üzerinde sonra dedim giden gitsin kalan saalar benimdir dedim gittim middle scroll aldım bi bastım +8
  • bunu iyi dinle upgç yapmak ıstemıosan eslantda party kurduğunda elıne raptor al party tamamen kurlduktan sona tam baslarken glaveyı al elıne

upg. yontemı %90 dır
    SON 24 SAAT UPGRADE YAPMAMIS OLMAN GEREKIR
    +8 ıcın bu yontem
    1 dv +7
    1 shard +7
    6 tane +7 chıtın
    2trına
    8bus
    chıtınlerı sırasyıla yakıyoruz
    sonra bus ve trınayı koyup dv yı yakıyoruz
    sonra shardı bus u ve trına yı koyup basıoruz eğer essek sansınız yoksa bır adet +8 shardınız oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

bunu iyi dinle upgç yapmak ıstemıosan eslantda party kurduğunda elıne raptor al party tamamen kurlduktan sona tam baslarken glaveyı al elıne

upg. yontemı %90 dır
    SON 24 SAAT UPGRADE YAPMAMIS OLMAN GEREKIR
    +8 ıcın bu yontem
    1 dv +7
    1 shard +7
    6 tane +7 chıtın
    2trına
    8bus
    chıtınlerı sırasyıla yakıyoruz
    sonra bus ve trınayı koyup dv yı yakıyoruz
    sonra shardı bus u ve trına yı koyup basıoruz eğer essek sansınız yoksa bır adet +8 shardınız oluyor

edit:gold premiumun olsun ne olur ne olmaz haa bı de master acman gerekır

• Bence raptor ve glave i sat +8 glave al daha iyi +6 raptordan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

+4 yapmak için önceden 4-5 fp yak +4 e bas.
    +5 yapmak için önceden 6-7 fp yak +5 e bas.
    +6 yapmak için önceden 10 fp yak +6 ya bas.

%99 olur :)

bu fplere verecegin parayla gider yeni bir glave daha alirsin
    sallamissin baya:DD
    en iyi yöntem sudur..
    trina alacaksinnn patlama ihtimali düser o zaman.
    bide manneri cok ark in varsa ona sabah saatlerinde tenha iken bastir..(trina kullanacak ama)
    manner ne ise mi yarar??patlama ihtimalini düsürür..
  • Az önce +6 3 tane daha Chitin bastım sadece Full Plate yakarak...
    +6 ya basmak zor değil önemli olan +8 e basabilmek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: seser60

quote:

en iyi yöntem sudur..
    bide manneri cok ark in varsa ona sabah saatlerinde tenha iken bastir..(trina kullanacak ama)

adama dedin sende saçmaladın manner bi ... a yaramıyor .bende fp yakıyorum ve başarılı upg. oluyo.salamender fln yakmadım hiç fp ile yaptıklarım başarılı çıktı
    ..

• Tamamen şansssss şimdi sana al blast ile trina gir raptora derim +4 te yanar olan sana olur. Hiç ihtiyacın olmadığı bir zaman gider basarsın +7 olur kafayı yersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: seser60

quote:

en iyi yöntem sudur..

cocuk esas sen sallamıssın

bı seyı upg. etmek ıcın daha basarılı upg. etmek ıcın once bır trına bır bus yapmak gerekır ondanda once onemsız itemlerini(onemlı olursa daha ii olur) yakacaksın kı sonuncunda +8 fln yapasın

dedığım yontemle +9 sharda oldu

• elinde kullanabileceğin bir itemin var +7 glave raptor fazlalık olarak duruyor bas +6 ya gitsin yanarsa yansın daha çok çıkartırsın.
  • raptor u hight classla bas sakın blased kullanma şaka şaka bencede sat
  • satma ya bence bas gitsin ölümlü dünya banlı knight kaç kere raptor düşerki kendin düşürmüşsün bi kere kendin +6 ya basıp yaparasn her wipe ta için rahat olur. bende +8 glave imi satmıyacağım o hep kasamda duracak onu yapmak için ne yusuflar çektim bi ben bi allah bilir
  • Kardes Benden tavsıye Basma Cunku kırılır Ben azmı bastım :P ama Basarsan chıtınwe ya 3 tane fp kırıp busla bas .. saygılarımla..
  • o kadar net yanar diyorsunki ee bunlar yanıyorsa +6 +7 raptorlar nerden geliyo bu server a arkadaşım sen bas yanabilirde yanmayabilirde yanmazsa kendi el yapımın raptorun olur yanarsada +7 glave le yola devam dm den raptor düşüyor nasılsa drop u da kalkmadı bu itemin.
  • kendine güvenemiyorsan +3 raptor un üstüne para veya item ver
    mesela demin bahsettiğin +7 glaveyi sat parasını ekle
    veya o +7glave ve +3 raptor a takas edecek SAĞLAM birini
    bul (sağlam derken dupe falan olmaması için)

enaz +6 raptor alırsın bence
    kendine güvenmiyosan en iyi yol budur bence
  • BAsma kardes dursun şekli yeterrrrrrrrr............
  • bas abi bass raptorun hakkını ver sizin gibi gençeleri anvilde görmek isteriz.
    şaka maka ben basmandan yanayım sende heralde bastın yandı üzüntüden cevap yazamıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

sen en iisi raptor +3 le glave +7 yi sat +6 raptor parası çıkar zaten

mauhauhauhaua harbi gzüel fikir ama eleman haklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Sakın rastgele FP yakayım deme. Ben FP +7'yi yaktım Complete Robe +4'ü +5'e basamadım. Belki de FP yakmadan bassaydım olurdu.

Tam bilmiyorum fakat muhtemelen FP'lerin itemle aynı artılısından basacaksın ve yanana kadar basacaksın. FP yanınca itemi basacaksın. Yanmazsa, +8 olursa vs. sakın deneme bizim NİGHT^DEVİL Mirage +8 yapacaktı o yüzden dolayı yandı.

belki de ama bence hala şans işi

sizdede hiç şans yok muş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurnTheTime -- 24 Nisan 2006; 17:42:16 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.