Şimdi Ara

RAPTOR A KIYAMIYORUUUUM:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GECİCİ Bİ SURELİGE ARKADASIMLA CHARLARI DEGİSİTİK 60 LEVEL WARİOR ALDIM VE DM DEN RAPTOR CIKARDIM ANA +3 TEN YUKARI YEMİYO ACIKCASI SU ANDA ELİMDE +7GLAVE VAR BUNDAN DAHA İYİ OLMASI İÇİN RAPTOR +6 OLMALI AMACESARET EDEMIYORUM SİZCE NASIL +LAYABİLİRİM RAPTOR U YA DA NAPİM?HELP MEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

• yaw bu şans işi walla toto yerse basıcaksın yok yemez dersen sat sende
  • yöntem çok kolay:
    anvilin oraya git. eline bus ve raptorunu al slotlara koy
    sonra ok ye bas
    bir kere daha bas
  • bak sana cok guzel bi fikir git bi tane trina al kardesim :DD ne alakasi vardeme dinle once aldinmi trinayi :) sonra 5-6 parca ++7 full plate al full plateleri +8 e bas hepsi yandi mi ? yandi diyelim sonra glave
    +7 ni koy oraya busunu koy sonra trinani koy kard$im sonra ok e bas sonraki cikan ok e de bas :) glaven +8 olduuuu simdi arkan saglam raptorunu +6 ya hat+ta +7 ye kadar basabilirsin ;) korkma elinde +8 glave war :) ( 2. secenek diyelim glaven yandi o zmn genede uzulme elinde hem partilere girmek icin rogunusu iyi olan bi silah war raptor attagi cok iyi deildir +3 te ama napalim :::))) nasil fikir ?:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: knight_offline

bak sana cok guzel bi fikir git bi tane trina al kardesim :DD ne alakasi vardeme dinle once aldinmi trinayi :) sonra 5-6 parca ++7 full plate al full plateleri +8 e bas hepsi yandi mi ? yandi diyelim sonra glave
    +7 ni koy oraya busunu koy sonra trinani koy kard$im sonra ok e bas sonraki cikan ok e de bas :) glaven +8 olduuuu simdi arkan saglam raptorunu +6 ya hat+ta +7 ye kadar basabilirsin ;) korkma elinde +8 glave war :) ( 2. secenek diyelim glaven yandi o zmn genede uzulme elinde hem partilere girmek icin rogunusu iyi olan bi silah war raptor attagi cok iyi deildir +3 te ama napalim :::))) nasil fikir ?:P

Hehe spr fikir de adamlar glave i görüp bill sanmasın

• +4 yapmak için önceden 4-5 fp yak +4 e bas.
    +5 yapmak için önceden 6-7 fp yak +5 e bas.
    +6 yapmak için önceden 10 fp yak +6 ya bas.

%99 olur :)
  • YA GLAVE YANARPEŞİNE DE RAPTOR YANARSA ??? YUMRUKLAMI DALCAM+7 GLVE İDE BEN BASMISTIM ARKADASA ONU BASARKEN LOW CLASS İTEMLERİ KASDAN ALIP +8 E YAKMISTIM AMA 2.+6 GLAVE YANDI BU HIPOTEZDE CURUDU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoaDeR verene Neptune de 15m
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunu bende yaşıyorum kardeş silahsızlık kötü bişey
  • Bence sen glave +7 yle dvm et ez iq gibi gorunursun ama yanına yaklaştılar mı haşlarsın raptorlu adamdan kaçar ez iqler o yzdn glave daa ii!!!
  • Ya al bi tane Glave +1 bas basa +6 yap sora bi suru şey yak dene glave i +7 e yanar buyuk ihtimalle soora raptoru +4 e ve +5 e bas oki gerisi alla kerim
  • Sakın rastgele FP yakayım deme. Ben FP +7'yi yaktım Complete Robe +4'ü +5'e basamadım. Belki de FP yakmadan bassaydım olurdu.

Tam bilmiyorum fakat muhtemelen FP'lerin itemle aynı artılısından basacaksın ve yanana kadar basacaksın. FP yanınca itemi basacaksın. Yanmazsa, +8 olursa vs. sakın deneme bizim NİGHT^DEVİL Mirage +8 yapacaktı o yüzden dolayı yandı.
  • yardımlarınız için saolun arkadaslar.bakicaz artık ben +lıcam gibi gozukuo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Sakın rastgele FP yakayım deme. Ben FP +7'yi yaktım Complete Robe +4'ü +5'e basamadım. Belki de FP yakmadan bassaydım olurdu.

Tam bilmiyorum fakat muhtemelen FP'lerin itemle aynı artılısından basacaksın ve yanana kadar basacaksın. FP yanınca itemi basacaksın. Yanmazsa, +8 olursa vs. sakın deneme bizim NİGHT^DEVİL Mirage +8 yapacaktı o yüzden dolayı yandı.

yukardaki bölüme katılıyorum. aynı şekilde ben de kaç tane chitin +3den +4e geçirirken yaktım. hem de busla. garanti olsun diye önceden bişeyler yaktım hep ama high class değildi. fp falan sonra bus la bastım hep yandı chitinler. heralde direk koysam yanmazdı. önceden item yakma hüsranla sonuçlandı bende. heralde bi 6-7 tane yakcaz anca öle işe yarıcak
  • ne cesaretsiz nede cesaretli fazla olmuyacan bende fazla cesaretlendim gaza geldim +4 ve +5 bardish bastım gitti 8 mzaten 10 m vardı char ezikti anlıyacağınız ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 20 Nisan 2006; 20:21:02 >
  • valla kardeş +3 ten +4 basmak risk içeriyor az da olsa upgrade yapmada lvl de çok önemlidir ben +8 shardlarımı 60 olduğum gün basmıştım
  • bnce bas sen raptoru yanarsa magic anvile söwersin
  • sen en iisi raptor +3 le glave +7 yi sat +6 raptor parası çıkar zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Sakın rastgele FP yakayım deme. Ben FP +7'yi yaktım Complete Robe +4'ü +5'e basamadım. Belki de FP yakmadan bassaydım olurdu.

+1
    türkçene hastayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 23 Nisan 2006; 21:54:53 >
  • hocam sans isi bunlar taktik falan zor olur bence basma kalsın
  • ben şu ana kadar 5 raptor yaktım 4 ü +4 olurken 1 i +5 olurken.
    Son yaktıgım raptordan önce +6 2 çitini +7 ye basarken yandı.sonra mirage dagger +5 i +6 ya koydum o da yandı.Ondan sonra +6 mirage dagger ı +7 ye koydum oda gümledi.O sinirle +3 raptoru koydum o da patladı. İflas ettim o gün.

Şöyle yaparsan olur.Önce salamander stafları al 3-4 tane +5 high class upgrade scroll la 2 tane yak.Raptoru koy.Sonra 2 tane daha yak raptroru koy.Bu şekilde basarsan olma ihtimali yüksek.
    2 raptor olsa daha ii olurdu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.