Şimdi Ara

raptor reduce (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ersayt

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Swords Dancing ıskalamayan bir skilldir ne âlaka ıskalamayla? Reduceli silahların daha pahalı olması oyunu bilmeyen ***** rin, ******* ların ******larıdır.

Ama güzel combo yapamazsın eğer poison basılı olsaydı ek damage ile daha güzel combo yapabilirdin.
    ,

Sword dancing de ıskalar. Sadece ıskalasa bile +150 yi her zaman vurur.

Combo ile poison ne alaka onu anlat bakalım bi...

Bunun dışında raptor +7 nin reduce olup olmaması için sayfalarca konuşacak birşey yok. Poison basılıymış değilmiş boşver gitsin.

1. Sword Dancingin açıklamasına adamlar "this attack skill never fails." yazmışlar eğer ıskalıyorsa bu k2network ün s*laklığıdır.
    2. r ile 200 vuran bir warrior şimdi skill ile 900 vurdu, R ile 200 vurdu, elemantal 70 vurdu böylece 1170 damage vurmuş oldun bu da bi' kişiyi yatırmak için yeterli bir damage tir. (Az da olsa bir kişi 1 canı kalmış ken bile pot içebilir.)
    3. Burada haklısın.

quote:

Orjinalden alıntı: _SmyrnA_

quote:

Swords Dancing ıskalamayan bir skilldir ne âlaka ıskalamayla? Reduceli silahların daha pahalı olması oyunu bilmeyen ***** rin, ******* ların ******larıdır.

Ama güzel combo yapamazsın eğer poison basılı olsaydı ek damage ile daha güzel combo yapabilirdin.

çok bilmiş seni esas reduce ile daha iyi combo yapıosun bunu kendim bizzat test ettim +8 reducelu ve poisonlu 2 gleaveim vardı bi test yaptım ve reduce luda çok daha hızlıyım o yüzden ötekini sattım

Reduce şimdi silahı hafiflettiği için belki daha seri vuruyorsundur ama birazcık (~100 damage) daha az vuruyorsundur yani barbarian yerine normal warrior açmak gibi bişey (Dex fazlalığı nedeniyle) ancak Elemantal her zaman için daha iyidir. Benim +8 raptorum olsun eğer onda elemantal basılı değilse çıldırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 4 Haziran 2006; 21:48:04 >

• reduce olunca çok ıska geçiyo diye biliyorum ben .ama pahalı fiyata satıyorlar beremusta.
  • quote:

Swords Dancing ıskalamayan bir skilldir ne âlaka ıskalamayla? Reduceli silahların daha pahalı olması oyunu bilmeyen ***** rin, *******ların ******larıdır.

*********************************************************************?'^#+$+%:&* buyur he

• bak kardeş waiorum vardı +7 reduce glaveli bunda ıskaladı ıskaladıgında sadece mana yedi vede damege vurmadı +7 raptor reducesiz aldım gene ıskaladı ama damege verdi damagerl 26 70 falan filan eger lvl 60 isen 60 skili kattiyen ıskalamaz ıskalama sansı %0.1 gibi bişidir raptorunla basarılar inşallah ii bir adam olursun
  • raptor +7 ha.60 da ki sword dancig ıskalamaz yani nadir olur o yüzden iyi bu arada bazıları reduce silahın atağını düşürmüş diyolar dağrumu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.