beyler elimde +7 raptor var ama reduceli bi zaraı olurmu arklar bana dedi cok ıska gecer die ama sword dancng le bende hiç ıska gecmedi help me
yok alakası 67 ye kadar hatta 70 e kadar (kasabilirsen) kullan çok iyi bi silah
Bence bi zararı olmaz olsa bile elmentral basınca düzeliyo sanırım Şu anda beramusta reduceliler daha fazla para yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazeest
Bence bi zararı olmaz olsa bile elmentral basınca düzeliyo sanırım Şu anda beramusta reduceliler daha fazla para yapıyor
Bir Silahta Reducenin Ne Zararı Oluyor ki Hiç Bir Silaha Etkisi Yok Tabikide Kullanmaya Devam
quote:
Orijinalden alıntı: .Uqu®.
Bir Silahta Reducenin Ne Zararı Oluyor ki Hiç Bir Silaha Etkisi Yok Tabikide Kullanmaya Devam
Alıntıları Göster
Swords Dancing ıskalamayan bir skilldir ne âlaka ıskalamayla? Reduceli silahların daha pahalı olması oyunu bilmeyen ***** rin, ******* ların ******larıdır.
Ama güzel combo yapamazsın eğer poison basılı olsaydı ek damage ile daha güzel combo yapabilirdin.
quote:
Orijinalden alıntı: AreaOfEffect
Swords Dancing ıskalamayan bir skilldir ne âlaka ıskalamayla? Reduceli silahların daha pahalı olması oyunu bilmeyen ***** rin, ******* ların ******larıdır.
Ama güzel combo yapamazsın eğer poison basılı olsaydı ek damage ile daha güzel combo yapabilirdin.
Alıntıları Göster
ben de reduce +7 elixir var ama yararını görmüyom çünkü ben im gibi bi ice a damage lasım
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_42
ben de reduce +7 elixir var ama yararını görmüyom çünkü ben im gibi bi ice a damage lasım
Alıntıları Göster
nasıl elemental ya onu basınca reduce kalkıyomu sora yanlış bişeler olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: big_boy_m
nasıl elemental ya onu basınca reduce kalkıyomu sora yanlış bişeler olmasın
Alıntıları Göster
Reduce basılmış bi silaha elemental scrool basılamaz. Reduce olmasının sword dancinge bi zararı yoktur. Çünkü ıskalamazsın. Elemental basılmış bi silah ıskaladığında işe yarar. Yani 0 damage yerine ıska geçen vuruşta 50-100 damage verir.
Elemental scrool basılmış bi silahın reduceden tek avantajı ıskaladığında verdiği poison(lightning-glacier-flame) damagedir.
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_42
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_42
Mage için önemli olan staffının elemental damagesi dir(değil mi?).O elixir i yak bence
quote:
Orijinalden alıntı: _RazorBlade_
quote:
Orjinalden alıntı: kaan_42
Mage için önemli olan staffının elemental damagesi dir(değil mi?).O elixir i yak bence
Alıntıları Göster
poi dmg basamazsın reduceliyse doğal olarak ZR yaptıgındaki R vuruşlarında küçük bi düşme olur ama warrioru etikemez zaten sürekli sd vuruyosun. eğer bi assasin olaydı sorun yaratabilrdi R dmg lerinin düşük olması.
quote:
Orijinalden alıntı: shadow_vain
poi dmg basamazsın reduceliyse doğal olarak ZR yaptıgındaki R vuruşlarında küçük bi düşme olur ama warrioru etikemez zaten sürekli sd vuruyosun. eğer bi assasin olaydı sorun yaratabilrdi R dmg lerinin düşük olması.
Alıntıları Göster
sakın elemantal bsarken yakma ha +4 den +5 e geçerken ıron x yandı saten +5 yaaaa olcak iş değil reducenin bir kotulugu yok devam et +6 raptor hazır
quote:
Orijinalden alıntı: shadow_vain
Alıntıları Göster
Bende +7 raptor +poison damage basılı gayet memnumum reduceli malzeme alma bence...
Combo yaparken işe yarıyor sanki...
Z+R+SwordDancing+S+W+R+Sworddancing en fazla 10 kerede alayı yerde
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
+99999999. Haklısın elemental dmg lzm güzel bir komboya.
quote:
Orijinalden alıntı: Suyheuti
quote:
+99999999. Haklısın elemental dmg lzm güzel bir komboya.
Alıntıları Göster
etkisi var daha az atack ın oluo ve daha az vuruon
quote:
Orijinalden alıntı: murat_123
etkisi var daha az atack ın oluo ve daha az vuruon
Alıntıları Göster
ya reduceyı ne için kulanıyonuzkı reduce kullanlan adam zaten lvl lı yetmedigi için kullanır raptor alıpta reduce kulanana adam demem hem cıkan iteme yazık hemde paranıza adam gibi lvl lı yeten adam alır
quote:
Orijinalden alıntı: peka
ya reduceyı ne için kulanıyonuzkı reduce kullanlan adam zaten lvl lı yetmedigi için kullanır raptor alıpta reduce kulanana adam demem hem cıkan iteme yazık hemde paranıza adam gibi lvl lı yeten adam alır
Alıntıları Göster
Reduceli Silahların damage vurma ile bir alakası yoktur. Reduce Giysi yada silahların alt kısımlarında yazdığı ...... Required olayını aşağıya çeker.
Yani +7 Raptor 224 STR isterken ( Yanlış Hatırlamıyorsam ) atıyorum Reduceli olduğunda 200 STR ister. Bu daha düşük levellerde daha yüksek attack power lı olan silahları kullanmaya yarar. ( Yada giysi vs )
quote:
Orijinalden alıntı: GeeK
Reduceli Silahların damage vurma ile bir alakası yoktur. Reduce Giysi yada silahların alt kısımlarında yazdığı ...... Required olayını aşağıya çeker.
Yani +7 Raptor 224 STR isterken ( Yanlış Hatırlamıyorsam ) atıyorum Reduceli olduğunda 200 STR ister. Bu daha düşük levellerde daha yüksek attack power lı olan silahları kullanmaya yarar. ( Yada giysi vs )
Alıntıları Göster
damagen yoksa vurususlarinda az bi dusme olur o kadar ama olsa iyi olurdu redueceli oldugu icin basamazsinda ;(
quote:
Alıntıları Göster
quote:
,
Sword dancing de ıskalar. Sadece ıskalasa bile +150 yi her zaman vurur.
Combo ile poison ne alaka onu anlat bakalım bi...
Bunun dışında raptor +7 nin reduce olup olmaması için sayfalarca konuşacak birşey yok. Poison basılıymış değilmiş boşver gitsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ersayt
quote:
,
Sword dancing de ıskalar. Sadece ıskalasa bile +150 yi her zaman vurur.
Combo ile poison ne alaka onu anlat bakalım bi...
Bunun dışında raptor +7 nin reduce olup olmaması için sayfalarca konuşacak birşey yok. Poison basılıymış değilmiş boşver gitsin.
Alıntıları Göster
quote:
çok bilmiş seni esas reduce ile daha iyi combo yapıosun bunu kendim bizzat test ettim +8 reducelu ve poisonlu 2 gleaveim vardı bi test yaptım ve reduce luda çok daha hızlıyım o yüzden ötekini sattım