ARKADAŞLAR RARLADIĞIM BİR DOSYANIN ŞİFRESİNİ UNUTTUM İYİ Mİ? TÜM İHTİMALLERİMİ DENEDİM AMA NAFİLE. YA HATALI BİR KARAKTER GİRDİM YADA .............. BİRDE BEN "F" KLAVYE KULLANIYORUM. ACABA ŞİFREŞİ YAZARKEN "Q" GİBİ ALGILAMIŞ OLABİLİR Mİ. YADA RAR ŞİFRESİNİ NASIL KIRABİLİRİM. YARDIMCI OLABİLECEK VARSA SEVİNİRİM. SAYGILARIMLA
rar şifresini kırmak çok zordur öünkü deneyerek bulur şifrei bu tür programlar ve bilgisayarın performansına göre degişir ama bunları tavsiye ederim rar password cracker 4.12 advanced rar password recovery 2.20
quote:Orjinalden alıntı: BaKKi ARKADAŞLAR RARLADIĞIM BİR DOSYANIN ŞİFRESİNİ UNUTTUM İYİ Mİ? TÜM İHTİMALLERİMİ DENEDİM AMA NAFİLE. YA HATALI BİR KARAKTER GİRDİM YADA .............. BİRDE BEN "F" KLAVYE KULLANIYORUM. ACABA ŞİFREŞİ YAZARKEN "Q" GİBİ ALGILAMIŞ OLABİLİR Mİ. YADA RAR ŞİFRESİNİ NASIL KIRABİLİRİM. YARDIMCI OLABİLECEK VARSA SEVİNİRİM. SAYGILARIMLA arkadaşın verdiklerinden sonuç alamassan ARCHPR 2.20 VAR LİNK:http://rapidshare.de/files/9621596/archpr_trforum.rar.html serial ve şifre için ara beni