YANİ EER VE COP FARKINDAN BAŞKA NELERDEN VAZGEÇMİŞ OLURUM? SANIRIM EER VE COP FARKINDAN KAYNAKLANAN ENERJİ TASARRUFU DA %10 CİVARINDA BİR FARK OLUR,DOĞRUMUDUR? VEYA KAYBEDECEĞİM EK ÖZELLİKLER FİLTRELER, BAŞKA FARKLAR NELERDİR ?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
SAYGILAR SELAMLAR.
quote:
Orijinalden alıntı: FxmaN
Merhabalar.
Son gelen keşif ekibinin incelemesine göre, 12.000BTU klima, 25m2 lik salonuma yetebilirmiş,
ancak 13.000-14.000-15.000 gibi modelleri tercih etmemde fayda olacakmış.
MAX BÜTÇE : 2000TL
Bu şartlardan yola çıkarak şu anda gözüme kestirdiğim :
YANİ EER VE COP FARKINDAN BAŞKA NELERDEN VAZGEÇMİŞ OLURUM? SANIRIM EER VE COP FARKINDAN KAYNAKLANAN ENERJİ TASARRUFU DA %10 CİVARINDA BİR FARK OLUR,DOĞRUMUDUR? VEYA KAYBEDECEĞİM EK ÖZELLİKLER FİLTRELER, BAŞKA FARKLAR NELERDİR ?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
SAYGILAR SELAMLAR.
hayatta 12000 btu klima yetmez bilesin
18000 btu dan aşağı klima alma
daha ekonomik ve sağlklı olur
filtelere kafanı takma hepsi hikaye para tuzağı filtre çok önemli değil olursada fena olmaz
mahcup kardeş yazmış sakın ha sakın 12000 bru sla yetmez, hele suzumi 18000 btu ınverter 16 metre kare yere yetimiyor sogutmada sana sölim, daiseka 16000 yeterli olur
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Ama, Suzumi modelininde max BTU kapasitesi 14.000 olmasi lazim.
Bende şu ara Daisekai'ye yönelmiş durumdayım..
Daisekai'ye bakarken, fiyat ve performans olarak başk dikkate almam gereken cihazlar varmıdır, şu anda bilemiyorum..
Selamlar, saygılar.
quote:
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Ama, Suzumi modelininde max BTU kapasitesi 14.000 olmasi lazim.
Bende şu ara Daisekai'ye yönelmiş durumdayım..
Daisekai'ye bakarken, fiyat ve performans olarak başk dikkate almam gereken cihazlar varmıdır, şu anda bilemiyorum..
Selamlar, saygılar.
daisekayı biliyorum suzumiyide biliyorum onun için daiseka alın dedim harika bir klima ama suzumiye asla aynıu şeyleri söyleyemeyecegim.
mitsubishi havy hyper ınverter serilerinede bir bakın.
Bu fiyat aralıgında, yani 1700-1800TL civarinda, RAS10 SKVR (Daisekai) ye alternatif önerebileceginiz cihazlar varmi arkadaşlar ?
Malum, onlarada bakmadan almayalım...
Saygılar.. :)
quote:
Bu fiyat aralıgında, yani 1700-1800TL civarinda, RAS10 SKVR (Daisekai) ye alternatif önerebileceginiz cihazlar varmi arkadaşlar ?
Malum, onlarada bakmadan almayalım...
Saygılar.. :)
Bu paraya bu kalitede başka klima arama hemen bunları kaçırma al.
Selamlar, Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ras 10 SKVR Kargo dahil 1840 Liraya aldım. Yarın montaj yapılacak, gelişmeleri buraya yazcam. Tekrar teşekkürler. Saygılar.
quote:
Selamlar, Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Ras 10 SKVR Kargo dahil 1840 Liraya aldım. Yarın montaj yapılacak, gelişmeleri buraya yazcam. Tekrar teşekkürler. Saygılar.