< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (13. sayfa)
-
-
Yeterli hocam, denersiniz. Önce lt3045 ile deneyin, sonra dc emi filtreyi eklersiniz. Deneyimlerinizi bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam raspberry'e temiz voltaj gelmesi ne kadar önemli ? Şu açıdan soruyorum , ben usb dac kulanıyorum (Topping E30) kaliteli bir usb kablo ile pi'ye bağladım , Topping E30'u ise İfi power ile besliyorum , topping'e düşük gürültülü voltaj gidiyor zaten , pi'ye gitmesine ne kadar gerek var ? bunun yerine usb dac kullananlar USB jitter önleyici aparatlar var , bu tür aparatların etkisi daha iyi olmaz mı ? bu aparatlarla da çok farkediyor diyenler var yabancı forumlarda vs , yani denemek lazım tabi tüm kombinasyonları bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 22 Ağustos 2022; 16:19:3 > -
aliexpress.com175.39TRY 36% OFF|DLHiFi 2000W 15A EMI güç filtresi modülü AC110V 265V yüksek verimli DC güç kaynağı filtresi| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005004438437963.html?gatewayAdapt=glo2tur
-
Bendeki dac 12volt ile çalışıyor ve ayrı besleme girişi var, bunu LT3045 ile besledim, fakat usb den data alan Amanero kartını 5 volt ile Raspberry besliyor, buda data üzerinde gürültü demek,raspberry deki gürültüyüde temizleye bilirsek daha detaylı ses alacağımızı düşünüyoruz. Amaç bu. Topping E30 un besleme sistemine bakmadım, incelemek lazım.
ifi ipower x 1uv 2900tl
ifi audio ipower 10uv 1300 tl
Lt3045 0,8uv. 175 tl
Ben hep bu mantıkla bakıyorum fiyat fayda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 22 Ağustos 2022; 17:38:3 >
İfi yı zamanında uygun fiyata almıştım, ancak sese katkısı bayağı iyi yinede pahalı aslında marka olması sebebi ile alide baktım çok daha iyi lpsler cıkmış adaptör şeklinde daha önce yoktu
TRY 543.66 | Hisonauto HIFI doğrusal regüle güç kaynağı LPS PSU Ultra düşük dalgalanma radyo CD çalar Amp dekoder PSU 10W DC 5V6V 9V 12V 15V 24V
sizin devrede trafo varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin ifi ipower ın yanında bu çöp. Hiç bakmayın.
emi filtre için şu kutuyu buldum.sanırım işe yarayacak.daha iyi önerilere açığım
www.bemis.com.trBemis Endüstriyel Fiş Priz - 1/16A. 220V. Prizli Sigorta Kutusu / BT3-4050-0002https://www.bemis.com.tr/116a-220v-prizli-sigorta-kutusu-BT3-4050-0002 -
https://www.altinkaya.com.tr/ Bakabilirsin, üye olup istediğin ürünü alabilirsin. Ürünleri kalitelidir. Ben buradan direk alıyorum.
güzel yer
-
Arkadaşlar aranızda qed xt40i hoparlör kablosunu kullanan var mı?
Nad 316 bee v2 amp ve dali lektör 2 hoparlör arasında kullanıyorum.çok memnunum.
Daha önce xt40 ı olanı da kullandım, ikisi arasında fark duyamadım.
-
Bende qed 40i rca ve qed usb kablo aldım. Gerçekten çok fark etti.
Usb kablom zaten yazıcı kablosuydu yaramazdıda, rca kablom kabeldirekt fena değildi.
Qed performans audio 40i ile detaylar çok yükseldi. Bas sert gibi geldi ama, yanma süresi bitince düzeleceğine inanıyorum.
Hoparlör ara kablom 4mm2 lik Ofc bakır, ses detaylarım arttığına göre hoparlör ara kablosu daha fazla detaya izin veriyor gözüküyor.
Acaba hobarlör ara kablomuda qed xt 40i çevirsemmi diye düşünüyorum, fakat 2x2 metrelik 2850 tl bitmiş uçlar dahil.
Ana qed xt40i kablo metre olarak 255tl, 1.5m x 2 = 3 metre sadece banana olmadan kablosunu alsam, acaba aynı performansı veririmiki?
verir, sorun olmaz.
ancak ondan daha iyi bir kablo olan audioquest rocket 11 i almanızı öneririm.metresi 150 tl
what hi daki incelemelerde yakın fiyat aralığında rocket 11 bir çok rakip kablonun üstünde, bende ona geçeceğim.
xt40i de ısrar ederseniz benim 2x1.75 m kabloyu(uçları yok) isterseniz size daha uygun fiyatlı verebilirim
-
AudioQuest Rocket 11 Onu düşündüm, fakat satıcı bulamadım. Burada satıcısı var mı?
Btr sound izmir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de Ivox quatros 300 var hocam önerdiğin kabloya geçmeye değer mi ?
Bu arada bana da 3.5mm to rca kablo lazım hangisini önerirsiniz ?
www.zuhalmuzik.comAtlas Cable Element Metik 3.5mm-RCA 1:2 1,5m Analog Interconnect Cable Analog Ara Bağ Kablo Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik | Zuhal Müzikhttps://www.zuhalmuzik.com/atlas-cable-element-metik-35mm-rca-12-15m-analog-interconnect-cable-analog-ara-bag-kablohttps://www.hepsiburada.com/qed-qe-6500-performance-audio-j2p-kulaklik-kablosu-1-5-metre-pm-HB00000IEV2A
sizce hangisi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 28 Ağustos 2022; 19:14:32 >
-
İvoxu denemedim, dinleme imkanımda olmadı. Yerli üretim olması nedeniyle sadece bu forumda yorum var.
Xt40 çok güzel bir kablo memnun olmama rağmen rocket 11 ile karşılaştırıldığında kullanıcılar ve what hifi, rocket 11 i çok daha iyi buluyor.
Elektrikteki gürültüleri yok etmek için emi filtre, pil yada lineer regüleli güç kaynağı kullanma gibi sesi kendi çapımızda ve bütçemizin elverdiği ölçüde yaptığımız iyileştirme çalışmalarının yanında, kendi sistemimde hoparlör kablosunu rocket 11 ile değiştirmemin daha direkt sonuç vereceğini düşünüyorum
3.5 mm rca da her iki kablonunda iyi olduğunu düşünüyorum. Ben ucuz olan ve hakkında en azından bir inceleme olan qed j2p yi terch ederdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Qed xt40 hoparlör kablosu ve yine kullandığım performance 40 rca kablosu hakkında ülkemizden güzel bir incelemeyi de paylaşmak istiyorum
stereo mecmuası hifi ve müzik konulu türkçe e-dergiQED Performance Audio 40 ve Reference XT40https://stereomecmuasi.com/2017/07/qed-performance-audio-40-ve-reference-xt40.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X