Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

rasyonel 4lü ayt deneme netleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece matematik kısmının pdfsi mevcut mu acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3D 5li denemeye göre zorluk seviyesini kıyaslar mısınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3d 8/10
    rasyonel 5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utrynabill4me -- 25 Mayıs 2021; 17:19:59 >
  • Ben de ea olanı bitirdim bence tarih coğrafya harika edebiyatta harika ama 1-2 detay veya zor soru ek gelebiliyor matematikte 3-4 hepsini bugün çözdüm de 4 diğerlerine nazaran daha zordu ve çözdüğüm için mutlu oldum şahsen bu deneme bana bir seyler katti gayet kaliteli olmuş kesinlikle çözülmeli mı bilemem ama çözecek bir şey kalmadıysa ve bir şey aranıyorsa çözülür bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk 3 deneme 75 78 arası netlerde geldim 4.yü yarın çözeceğim bence piyasada 345ten sonraki en iyi denemelerden. Zorlugu bilgi sarmalın üstünde 345 seviyesine yakın. Feni biraz daha zor olsa daha güzel olabilirdi

• Sadece mat bakıyorum 36-38 civarı ilk ikisi
    Mantık bakmadım daha ordan boş geliyor bir tane. Bide dikkatsizlik çok artmaya başladı. Bakalım nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 27 Mayıs 2021; 17:36:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1. Deneme

Edeb 22/2/0
    Tarih 8/2/0
    Coğ 6/0/0
    Mat 37/3/0

Toplam : 71.25

• 1. Denemeyi çözdüm geo biraz zordu diğerleri tam tadında hoş bir denemeymis dedikleri gibi de basit 70 yaptırır falan değil klasik forumcular

• aqnbaba kullanıcısına yanıt

hocam bs ayt mat 13.deneme kaç net gelmişti sizin bi bakabilir misiniz acaba ve sizce nasıldı bana sınav ayarı gibi geldi herkes kolay deyip duruyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.