Şimdi Ara

RAT 9 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bikaçgün önce sanalmarketimden Cyborg R.A.T. 9 mousenu aldım herşey güzel hoş fakat driverını yükledigimde ne yaptıysam olmadı ama dpi ayarlarını degiştiremiyorum ve (DRİVER NOT LOADED) yazıyor ve kendi driverinden ne dpi ayarlarını degiştirebiliyorum nede programing sekmesinde tus atayabiliyorumsadece beyaz ekran oluyor.Neyse kendi sitesinden en son sürümünü indiriyoum bu sefer tus atayabiliyorum ama yine dpi ayarlarını yapamıyorum hiçbir şekilde olmuyor ve yine (DRİVER NOT LOADED) yazıyor.Bunun sebebi nedir acaba benden kaynaklı mı bir problem var yoksa mousela ilgili mi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mauseyi aldığın yere bu mazeretle değiştirmelerini söyle. Mauseden kaynaklnıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinnet

Mauseyi aldığın yere bu mazeretle değiştirmelerini söyle. Mauseden kaynaklnıyor.
    Çok teşekkür ederim cevap verdigin için hafta sonu girdigi için gönderemedim hayırlısıyla pazartesi göndericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKcN_1903

Çok teşekkür ederim cevap verdigin için hafta sonu girdigi için gönderemedim hayırlısıyla pazartesi göndericem

Alıntıları Göster
    bende rat 9 kullanıcısıyım... aynı sorun bendede var ve tamamen yazılımla alakalı bir sorun.
    ilk aldığımda işyerinde yazılımını kendi sitesinden yükledim ve gayet güzel bir şekilde çalıştı fakat eve geldiğimde bür türlü beceremedim.. ne yaptııysam olmadı
    linki inceleyin işinize yarıyabilir

http://forum.donanimhaber.com/m_47276094/mpage_1/key_/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

bende rat 9 kullanıcısıyım... aynı sorun bendede var ve tamamen yazılımla alakalı bir sorun.
    ilk aldığımda işyerinde yazılımını kendi sitesinden yükledim ve gayet güzel bir şekilde çalıştı fakat eve geldiğimde bür türlü beceremedim.. ne yaptııysam olmadı

Verdiğin link e baktım usta o söylenilenleride yaptım kendi sitesinden indirdim hemde kaç kere denedim ama yine driver not loaded dedi bende gönderdim aldıgım yere bakalım ne cıkıcak valla moralim cok bozuldu bi hevesle aldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

Verdiğin link e baktım usta o söylenilenleride yaptım kendi sitesinden indirdim hemde kaç kere denedim ama yine driver not loaded dedi bende gönderdim aldıgım yere bakalım ne cıkıcak valla moralim cok bozuldu bi hevesle aldım

Alıntıları Göster
    anladım... sonucu burada paşlasırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

anladım... sonucu burada paşlasırsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Rat 9'u ben de aldım. İnternet sitesinden driverini indirdim. ( W7 64bit için ) Hatta 50mb küsür yazılımı vardı onu indirmeden driverini deniyim dedim. Driveri çalıştırdım gerekli adımları yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde mouse'u kullanmaya başladım. Hatta daha yukarıda bahsettiğim cyborg'un yazılımını yüklemedim.

Şu an DPI değiştirmeyi denedim ve gayet sorunsuz çalışıyor ve mouseun üzerindeki dpi barları azalıp çoğalıyor.

Size önerim temiz bir yükleme yapıp mouseu tekrar test etmeniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.4 wifi sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleury

Rat 9'u ben de aldım. İnternet sitesinden driverini indirdim. ( W7 64bit için ) Hatta 50mb küsür yazılımı vardı onu indirmeden driverini deniyim dedim. Driveri çalıştırdım gerekli adımları yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde mouse'u kullanmaya başladım. Hatta daha yukarıda bahsettiğim cyborg'un yazılımını yüklemedim.

Şu an DPI değiştirmeyi denedim ve gayet sorunsuz çalışıyor ve mouseun üzerindeki dpi barları azalıp çoğalıyor.

Size önerim temiz bir yükleme yapıp mouseu tekrar test etmeniz.

Alıntıları Göster
    Valla bende arkadaşıma Razer al diye ısrar etmeme rağmen Rat 9 aldı. Ben kurulumunu yaptım. Direk sitesinden driver'ını indirdim sanırım 5 küsür mb idi sonra da yükledim bir yerde mouse'un verici ve şarj görevini gören usb zımbırtısını tak dedi taktım gerekli updateleri yapıp yüklemeyi bitirdi. Ekstra olarak battery indicator'ü de yükledim siteden hiç sorunsuz dpi değişiyodu hatta Aim tuşunada hayran kaldım diyebilirim. Bir Razer Fanı olarak mouse'a dibim düştü resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: pillibebek

Valla bende arkadaşıma Razer al diye ısrar etmeme rağmen Rat 9 aldı. Ben kurulumunu yaptım. Direk sitesinden driver'ını indirdim sanırım 5 küsür mb idi sonra da yükledim bir yerde mouse'un verici ve şarj görevini gören usb zımbırtısını tak dedi taktım gerekli updateleri yapıp yüklemeyi bitirdi. Ekstra olarak battery indicator'ü de yükledim siteden hiç sorunsuz dpi değişiyodu hatta Aim tuşunada hayran kaldım diyebilirim. Bir Razer Fanı olarak mouse'a dibim düştü resmen

hocam bu battery indicator nasıl... gerçek değeri aktarabiliyormu.
    arkadaş şak diye pil bitiyor bende ekranda ok arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

quote:

hocam bu battery indicator nasıl... gerçek değeri aktarabiliyormu.
    arkadaş şak diye pil bitiyor bende ekranda ok arıyorum

Alıntıları Göster
    Valla basit bir program ama gayet güzel ekranın istediğin kısmına atabiliyosun görünülürlüğünüde ayarlıyosun % olarak mouse resminin üzerinde kalan pili gösteriyor. Sitesinde var küçükde bişey hemen iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillibebek -- 3 Ağustos 2011; 14:24:59 >

• quote:

Valla basit bir program ama gayet güzel ekranın istediğin kımına atabiliyosun görünülürlüğünüde ayarlıyosun % olarak mopuse resminin üzerinde kalan pili gösteriyor. Sitesinde var küçükde bişey hemen iniyor.

ok teşekkür ederim.
  • quote:

Aynen arkadaşıma alıp yükledik bu şekilde sorunsuz çalışıyor senin gözünden bir şey kaçmış olabilir hocam rat 9 kullandıktan sonra gel de a4 tech x7 ile devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: RorshacK

quote:

Aynen arkadaşıma alıp yükledik bu şekilde sorunsuz çalışıyor senin gözünden bir şey kaçmış olabilir hocam rat 9 kullandıktan sonra gel de a4 tech x7 ile devam et

Alıntıları Göster
    sorunsuz kullananlar driver için link ekleyebilirmi ayrıca dp değiştirme ekranından ss eklerlerse daha açıklayıcı olacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: komiks

sorunsuz kullananlar driver için link ekleyebilirmi ayrıca dp değiştirme ekranından ss eklerlerse daha açıklayıcı olacaktır...

Alıntıları Göster
    Driverihttp://cyborggaming.com/download.htm buradan indirerek kurabilirsiniz. W7 64-bit için 4mb civarında bir driver var. Sadece onu kurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fleury

Driverihttp://cyborggaming.com/download.htm buradan indirerek kurabilirsiniz. W7 64-bit için 4mb civarında bir driver var. Sadece onu kurdum.

Alıntıları Göster
    Bugün arkadaşa gittim oyun oynamaya ve dediğiniz şeyi gördüm ve çözümüde buldum hocam arkadaşta windows 7 64 bit EN var ve region ve language bölümünde değişiklik yapınca o sorun ortaya çıkıyor. Ordaki Format kısmını united states girince problemsiz çalışıyor program fakat turkey girince driver not loaded diyor. Daha önce 1-2 cihazda daha karşılaşmıştım bu tip bişeyle bilginiz olsun.

• quote:

Bugün arkadaşa gittim oyun oynamaya ve dediğiniz şeyi gördüm ve çözümüde buldum hocam arkadaşta windows 7 64 bit EN var ve region ve language bölümünde değişiklik yapınca o sorun ortaya çıkıyor. Ordaki Format kısmını united states girince problemsiz çalışıyor program fakat turkey girince driver not loaded diyor. Daha önce 1-2 cihazda daha karşılaşmıştım bu tip bişeyle bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    Mouse simdi geldi driver ve software i yükleyip deneyecegim sizi gelişmelerle bilgilendiririm

RAT 9 sorunu

Arkadaşlar kendi sitesinden indirdim programing menüsünde bir problem yok fakat yine driver not loaded diyor

RAT 9 sorunu

Burda gördüğünüz gibi ve yine dpi ayarlarıyla oynayamıyorum

RAT 9 sorunu

Sorun bu bana bi yardımcı olun valla kafayı sıyırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrKcN_1903 -- 5 Ağustos 2011; 14:18:02 >

• quote:

Mouse simdi geldi driver ve software i yükleyip deneyecegim sizi gelişmelerle bilgilendiririm

RAT 9 sorunu

Arkadaşlar kendi sitesinden indirdim programing menüsünde bir problem yok fakat yine driver not loaded diyor

RAT 9 sorunu

Burda gördüğünüz gibi ve yine dpi ayarlarıyla oynayamıyorum

RAT 9 sorunu

Sorun bu bana bi yardımcı olun valla kafayı sıyırıcam

Alıntıları Göster
    Beni ara 0535 666 06 46 sana ayarlarını yaptırayım bilgisayar başında iken...

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdasoneren

Çağdaş abim çok teşekkürler valla sağolasın
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    cagdasoneren hocam yardımcı olsanız bizde faydalansak

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ürünü kullananlar yorumlarınıhttp://forum.donanimhaber.com/m_51330643/tm.htm eklerse herkes için faydalı olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.