Şimdi Ara

Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction YENİ SS' ler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

bence ps3 xbox 360 gücünü veremeyecek. haydi onu geçtim bioshock, alan wake gibi oyunları ps3te göremicez. mgs 4, ff 13, gow 3 bunlar seri oyunlar. yeniler hani? ms saydığım 2 oyunu çaldı, sony izledi. heavenly sword gibi resmen ps2 oyunlarıyla olmaz hocam. sony biz ps fanlarını, sevenlerini ortada bıraktı. ps3 bu durumda olmamalıydı, artık benden destek yok. ortada mass effect, lost planet, gears of war kalitesinde gelecek oyunda yok ps3'e, en ufak emare de yok.

yazdıklarımda ps3 beni yanıltırsa, ki hiç sanmıyorum gider alırım. mesajımı istersen sakla, kaydet, kim utanacak, kim hayalkırıklığına uğrayacak görürüz. benim umudum yok, ps fanlığı defteri kapandı. oyunları için seviyorduk, oyun olmayan konsola sevgi duyamıyorum.

Ee!? Peki benim açtığım ve senin girdiğin Rachet konusunda ki oyun hakkında ki düşüncelerin neler? Oyun hariç içini boşalttın bayağı durduk yere. Sonuç!?

fake üyeliklerinle verdiğin rahatsızlıklara say kardeş. az buçuk hakkımız var üzerinde rachet'in ssleri çok güzel, en başından beri dikkatimi çeken bir oyundu. sizin yerinizde olsam beklenti içinde olmam. yoğurdu üflüyerek yiyin en azından. imzan hoşmuş bu arada. ben ah çekmicem, karar verdim

• fake tabirini çok yanlış kullanıyorsunuz

"Yıldız Gemisi " takma isimli arkadaş benim diyor ee e siz buna nasıl sahte dersiniz adam açık açık söylüyor benim diye

laf bulamayınca ..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yıldız Gemisi

quote:

bence ps3 xbox 360 gücünü veremeyecek. haydi onu geçtim bioshock, alan wake gibi oyunları ps3te göremicez. mgs 4, ff 13, gow 3 bunlar seri oyunlar. yeniler hani? ms saydığım 2 oyunu çaldı, sony izledi. heavenly sword gibi resmen ps2 oyunlarıyla olmaz hocam. sony biz ps fanlarını, sevenlerini ortada bıraktı. ps3 bu durumda olmamalıydı, artık benden destek yok. ortada mass effect, lost planet, gears of war kalitesinde gelecek oyunda yok ps3'e, en ufak emare de yok.

yazdıklarımda ps3 beni yanıltırsa, ki hiç sanmıyorum gider alırım. mesajımı istersen sakla, kaydet, kim utanacak, kim hayalkırıklığına uğrayacak görürüz. benim umudum yok, ps fanlığı defteri kapandı. oyunları için seviyorduk, oyun olmayan konsola sevgi duyamıyorum.

Ee!? Peki benim açtığım ve senin girdiğin Rachet konusunda ki oyun hakkında ki düşüncelerin neler? Oyun hariç içini boşalttın bayağı durduk yere. Sonuç!?

fake üyeliklerinle verdiğin rahatsızlıklara say kardeş. az buçuk hakkımız var üzerinde rachet'in ssleri çok güzel, en başından beri dikkatimi çeken bir oyundu. sizin yerinizde olsam beklenti içinde olmam. yoğurdu üflüyerek yiyin en azından. imzan hoşmuş bu arada. ben ah çekmicem, karar verdim

• quote:

Orjinalden alıntı: est2006

fake tabirini çok yanlış kullanıyorsunuz

"Yıldız Gemisi " takma isimli arkadaş benim diyor ee e siz buna nasıl sahte dersiniz adam açık açık söylüyor benim diye

laf bulamayınca ..

geçmişte fakeleriyle verdiği rahatsızlıklara mahsuben dedim mesajını sil bakıyım, olmadı
  • çok zevkli bir oyundu ps2'deki serisi bu daha bi beter olmuş çok güzel grafikler yaza inşallah doya doya oynarım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k
    bu söylediklerin için erken konuşmuyormusun o söylediğin xbox oyunları kaç zmn sora çıkıor xboxa.ps3 çıkış olarak hayal kırıklığıma uğratmış olabilir ancak konsol tarihinde ilkleri başarmış bi firmanın konsoluna fazla atıp tutuyorsun.Mgs4 devam oyunu olabilir ancak her oyunda eklenen değişikler o oyundan apayrı zevkler almamızı sağlar,heavenly sword e ps2 oyunu gibi dedin ya oyundan anladığına şüpheliyim.

ben de bu oyuna next-gen diyenin sağlıklı gözleri olduğundan şüpheliyim.

video da 1 yıllık video nerdeyse. yine sony bildik klasikleri yaşanacak. güzel görüntüler ve sonrası fos (misal motorstorm, f1, killzone 2 vs...) verdiğim sste oyunda bırakın gelişme, gerileme var valla bu adamlarda bir haller var ama haydi hayırlısı. bari beklediğim oyunların alayı xbox 360'a çıksa da ps3te olunca iç geçirmiyim.

Abi ne yaptın sen öyle heycan yapip yanlis seyler soylemeye baslamissin. o verdigin resim dergiden scan edilerek alinmis bir resim. dolayisi ile renkler ve resmin sol altindaki kıl kıvrımını oyun içinde görmeyeceğiz.ahahahha

Anlamiyorum niye almadigin sey basarisiz olmak zorunda. neden tek dogru karar senin ki. her eleştirin acı sözler ile basliyor. acikli diye niteliyorsun gelecek oyunlari umutsuzsun ama vazgectigin icin. herkes seninle bir degil o yuzden elestirmek icin uygun zamani ve basligi kolla durduk yere oyun incelemesini batirma demek zorundayim sana.

Bu arada grafik olarak cok cok guzel gozukuyor oyun. bu tarz grafiklerin oldugu oyunlardaki en guzel isiklandirma bence

• quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

evet grafikler süper ps3 için..

• quote:

Orjinalden alıntı: eakarvardar

quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

evet grafikler süper ps3 için..

Primitif espri anlayışı ve zevksizlik söz konuusu olunca ikiniz mi hatırlanmak istiyorsunuz

• bu görüntüler bile kameo'nun çeyreği etmez malesef. bu arada kameo 360 ın çıkış oyunlarından biriydi belirteyim dedim.
  • Grafikler çok tatlı. PS3 için oyun içi olarak gördüğüm en iyi grafik belki de
  • ooo clank yine sırtımıza çıkmış iyi iyi
  • Bu da videosu Youtube' da ki...

http://www.youtube.com/watch?v=8zsqRaYpk3c
  • Oynanıştan görüntüler var içinde...Oyun cidden böyle arkadaşlar...
  • Oyunun zevki en az ps2de ki kadar olsun grafikler ahım şahım olmasa da olur..
  • Grafikler ahım ve de şahım ama malesef. Dediğinin tam tersi bir durum söz konusu. Şunlara baksana abi ya! Şaka gibiler...
  • Kötü demedim zaten güzel grafiklerde hani olurda buradaki gibi çıkmaz.. Ps2deki zevk olsun en azından o bile yeter bana.. Tabi yanında getirdiği yeniliklerle..
  • Evet en büyük isteğimiz bu zaten. Grafik değil, eğlence istiyoruz çoğumuz...
    Nasıl olsa oyunların gerçek gibi görünmesine daha uzun yıllar var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rspct

bu görüntüler bile kameo'nun çeyreği etmez malesef. bu arada kameo 360 ın çıkış oyunlarından biriydi belirteyim dedim.

kameo bu sslerden kaliteliyse ya gözleriniz megamiyop ya da dalganızı geçiyorsunuz. ah pardon atılmışsınız, sanırım bu posttan kaynaklanıyor. cilalı xbox oyunuydu kendileri.
  • Gelmişgeçmiş en muhteşem platform oyunu olabilir şu grafikleriyle...
    Pixar filmlerinde ki gibi grafikler. Hiç tırtık yok...
    SÜPER...
  • resimler çok güzel ama
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.