Şimdi Ara

Ravencrest'te Alliance Oynayan Türkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ravencrest Alliance'ta şuan aktif olarak oynayan Türkler varsa özel mesajdan battletaglerinizi bekliyorum.

Peki neden istiyorum?
    IRL'den tanıdığım yaklaşık 5 arkadaşımla birlikte Ravencrest'te semi-hardcore bi guild kuruyoruz, daha doğrusu kurduk da şekilleniyor şuan henüz 2-3 kişinin karakterlerini RC'e atmasını bekliyoruz.

Raid roster için aslında 4 kişilik yer kaldı 2 tank, 2 dps ama bu kalan 4 kişiyi yabancı almayı düşünüyoruz belki tanklardan birini Türk alabiliriz diye düşündük.

Eğer beni eklerseniz DPS, tank olmanız farketmez, şuan hiçbişey kesin olmadığı için olası uygun bi durumda konuşabiliriz ve guildımıza gelebilirsiniz.

Ama konuyu açarken aslında guild için değil de daha çok kendim için istedim. Hani en azından oyuna girdiğimde online bi 6-7 kişi görebileyim aynı realmden laflayalım arada falan.

En azından pugdan adam alacağıma uygunsa gider tanıdığım adamı alırım bana daha mantıklı geliyor. Eski raidler için run kurulduğunda vs yine paslaşmalar olur.

Özellikle benimle ilgili merak ettiğiniz herhangi bir konu varsa bana tekrar özelden sorabilirsiniz arkadaşlar, bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zavillen -- 14 Kasım 2013; 18:51:11 >

• Kazzak Horde oynayan varsa birlikte oynayabiliriz veya Mazrigos Ally
  • Ravencrestte mainim horde hocam uzun zaman önce açılmış bir karakterim var. Eskiden ally-horde dengesi olan serverlardan biri olduğu için güzel gidiyordu da şuan 1 horde'a 36 ally düşüyor. Levelling ölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg

Ravencrestte mainim horde hocam uzun zaman önce açılmış bir karakterim var. Eskiden ally-horde dengesi olan serverlardan biri olduğu için güzel gidiyordu da şuan 1 horde'a 36 ally düşüyor. Levelling ölüm

Aynen ben de henüz Faction Change yapmadan bi horde karakterimi atmıştım buraya sonradan abartmıyorum hani Orgrimmar'da birini bulursam orda burda seviniyodum, guild bulamamıştım kaç saat. Bi tane bulmuştum onda da sadece GM açıktı zaten :D
    Zaten en yüksek Alliance nüfusuna sahip realmlerden biri yanılmıyorsam top 3te olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchues

quote:

Orijinalden alıntı: Walter Heisenberg

Ravencrestte mainim horde hocam uzun zaman önce açılmış bir karakterim var. Eskiden ally-horde dengesi olan serverlardan biri olduğu için güzel gidiyordu da şuan 1 horde'a 36 ally düşüyor. Levelling ölüm

Aynen ben de henüz Faction Change yapmadan bi horde karakterimi atmıştım buraya sonradan abartmıyorum hani Orgrimmar'da birini bulursam orda burda seviniyodum, guild bulamamıştım kaç saat. Bi tane bulmuştum onda da sadece GM açıktı zaten :D
    Zaten en yüksek Alliance nüfusuna sahip realmlerden biri yanılmıyorsam top 3te olması lazım.

85 - 90 arası göbeğim çatladı hocam. Her bölgede illa 2 alliance tarafından tosta dönüştürüldüm

• diger baslıga yanıt attım ama burdan da yazıyım :) 2 arkadasımla katılmak isteriz. tag : rafear#2770
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.