|
Raw Input ile CS:GO'da İleri Seviye Kontrol
Raw Input Nedir?
Raw input, işletim sisteminin fare ve klavye girişlerini işlemeden doğrudan oyuna iletmesini sağlayan bir ayardır. Bu, daha düşük gecikme süresi ve daha hassas kontrol sağlar.
CS:GO Raw Input
CS:GO'da raw input'u etkinleştirmek, daha iyi nişan alma doğruluğu ve daha hızlı tepki süreleri sağlayabilir. İşletim sistemi giriş işlemeyi devre dışı bıraktığı için, oyuncular fare hareketlerine ve tuş vuruşlarına daha doğrudan yanıt alabilirler.
Raw Accel Nedir?
Raw accel, raw input ile birlikte kullanılabilen ve fare hızlandırma seviyesini değiştiren bir ayardır. Bu, oyuncuların düşük hassasiyet ayarlarında bile hızlı dönüşler yapabilmelerini sağlar.
Raw Accel Ayarları
CS:GO'da raw accel ayarları, konsol komutları yoluyla özelleştirilebilir. Oyuncular, kendi kişisel tercihlerine ve oyun tarzlarına göre en iyi ayarları bulmak için denemeler yapabilirler.
Önemli Not:
Raw input etkinleştirildiğinde, işletim sistemi fare hızlandırma ve diğer giriş iyileştirmelerini devre dışı bırakır. Bu, diğer programları ve uygulamaları kullanırken fare hareketlerinde farklılıklar yarattığı için dikkate alınmalıdır.