Şimdi Ara

RAW olmuş disklerin ÇÖZÜMÜ burda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
7
Favori
27.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu kadar tefferruata gerek yok arkadaslar daha hızlı daha basit bir çözümü var

GETDATABACK 4.33 versiyonlu bir program var nette fullu mevcuttur indirdim ve 55 gb lık verileri 30 dakikada cekip cıkardı raw halini almıs görünmeyen harici HDD den
    hızlı pratik ve kesin çözümdür. yanlıs program licence kod olmadan calısmaz internette full versiyon olarak veriliyor indirin kurun şipşak halledersiniz

bu tip şeyler bana çok geliyor bilgisayarcı oldugum için harici usb ler geliyor calısmıyor pc görmüyor bile
    hemen apartından cıkartıp direkt ana karta baglıyorum ve bu programla 20-25 dk içinde hepsini yedekleyip tertemiz formatlayıp hazır geri kopyalayıp hazır hale getiriyorm

sorusu olan programı bulamayan olursa yardımcı olurum
  • güncelll
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimseL Maymun

Bu kadar tefferruata gerek yok arkadaslar daha hızlı daha basit bir çözümü var

GETDATABACK 4.33 versiyonlu bir program var nette fullu mevcuttur indirdim ve 55 gb lık verileri 30 dakikada cekip cıkardı raw halini almıs görünmeyen harici HDD den
    hızlı pratik ve kesin çözümdür. yanlıs program licence kod olmadan calısmaz internette full versiyon olarak veriliyor indirin kurun şipşak halledersiniz

bu tip şeyler bana çok geliyor bilgisayarcı oldugum için harici usb ler geliyor calısmıyor pc görmüyor bile
    hemen apartından cıkartıp direkt ana karta baglıyorum ve bu programla 20-25 dk içinde hepsini yedekleyip tertemiz formatlayıp hazır geri kopyalayıp hazır hale getiriyorm

sorusu olan programı bulamayan olursa yardımcı olurum

benim flash bellek raw oldu.nasıl kurtarabilirim dosyalarımı.kullanımı nasıl?

• bi çok yöntemden sonra işe yarayan en basit ve hızlı yöntem için tşkler @tecrübeli

bu arada diskdiggeri full yapmanız için gereken kod : pUMiMKM5KaO2o2I2rI4jYQV4BGH2ZwIrG2jtJJWypIOvpKWy
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.