Bu kadar tefferruata gerek yok arkadaslar daha hızlı daha basit bir çözümü var
GETDATABACK 4.33 versiyonlu bir program var nette fullu mevcuttur indirdim ve 55 gb lık verileri 30 dakikada cekip cıkardı raw halini almıs görünmeyen harici HDD den hızlı pratik ve kesin çözümdür. yanlıs program licence kod olmadan calısmaz internette full versiyon olarak veriliyor indirin kurun şipşak halledersiniz
bu tip şeyler bana çok geliyor bilgisayarcı oldugum için harici usb ler geliyor calısmıyor pc görmüyor bile hemen apartından cıkartıp direkt ana karta baglıyorum ve bu programla 20-25 dk içinde hepsini yedekleyip tertemiz formatlayıp hazır geri kopyalayıp hazır hale getiriyorm
sorusu olan programı bulamayan olursa yardımcı olurum
güncelll
quote:
Orijinalden alıntı: BilimseL Maymun
Bu kadar tefferruata gerek yok arkadaslar daha hızlı daha basit bir çözümü var
GETDATABACK 4.33 versiyonlu bir program var nette fullu mevcuttur indirdim ve 55 gb lık verileri 30 dakikada cekip cıkardı raw halini almıs görünmeyen harici HDD den hızlı pratik ve kesin çözümdür. yanlıs program licence kod olmadan calısmaz internette full versiyon olarak veriliyor indirin kurun şipşak halledersiniz
bu tip şeyler bana çok geliyor bilgisayarcı oldugum için harici usb ler geliyor calısmıyor pc görmüyor bile hemen apartından cıkartıp direkt ana karta baglıyorum ve bu programla 20-25 dk içinde hepsini yedekleyip tertemiz formatlayıp hazır geri kopyalayıp hazır hale getiriyorm
sorusu olan programı bulamayan olursa yardımcı olurum
benim flash bellek raw oldu.nasıl kurtarabilirim dosyalarımı.kullanımı nasıl?
bi çok yöntemden sonra işe yarayan en basit ve hızlı yöntem için tşkler @tecrübeli
bu arada diskdiggeri full yapmanız için gereken kod : pUMiMKM5KaO2o2I2rI4jYQV4BGH2ZwIrG2jtJJWypIOvpKWy
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme