Şimdi Ara

✫☆✫ RAY BAN PREDATOR GÖZLÜK ✫☆✫

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
     ✫☆✫ RAY BAN PREDATOR GÖZLÜK ✫☆✫ ✫☆✫ RAY BAN PREDATOR GÖZLÜK ✫☆✫ ✫☆✫ RAY BAN PREDATOR GÖZLÜK ✫☆✫

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 27 Şubat 2011; 11:27:51 >

• pm
  • cevaplandı
  • Merhaba aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum. Rayban gözlüklerinde rayban yazısının yanına P koydu. Acaba bunun anlamı nedir. Bendede rayban 3025 damla gözlük var. 425 liraya aldım. sadece rayban yazmakta. Arkadaşımda geçen gün 500 liraya aldı Rayban P yazıyor sizdeki gibi. fark nedir acaba ? Hayırlı satışlar
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan898

Merhaba aklıma takılan bir soruyu size sormak istiyorum. Rayban gözlüklerinde rayban yazısının yanına P koydu. Acaba bunun anlamı nedir. Bendede rayban 3025 damla gözlük var. 425 liraya aldım. sadece rayban yazmakta. Arkadaşımda geçen gün 500 liraya aldı Rayban P yazıyor sizdeki gibi. fark nedir acaba ? Hayırlı satışlar

Polarize demek dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 29 Ağustos 2010; 10:45:39 >
  • polarizemi değilmi anlamak için güneş ışığında ışık geçirgen plastik yüzey malzeme vb şeylere bakın renklerde oynama ton değişmesi falan oluyorsa camınız polarizedir.Üstüne p yazmıyor olsa bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scream 3D Joistik Tutucu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

polarizemi değilmi anlamak için güneş ışığında ışık geçirgen plastik yüzey malzeme vb şeylere bakın renklerde oynama ton değişmesi falan oluyorsa camınız polarizedir.Üstüne p yazmıyor olsa bile.

raybanda ustunde p yazmıyorsa polarize değildir. antrefle kaplaması vs olabilir ama polarize ise rayban p yazar..
    gözlükcüde calıştıgım için biliyorum..
  • hemde ogriginal miş :) kaçmaz
  • Model no alabilirmiyim ben düşünüyorum ? Zira polarize raybanlar daha pahalı bu fiyata insan biraz şüpheleniyor kişiye özel değil bu şüphelenme tabiki.
    Temizlik durumu da önemli gözlüğün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Model no alabilirmiyim ben düşünüyorum ? Zira polarize raybanlar daha pahalı bu fiyata insan biraz şüpheleniyor kişiye özel değil bu şüphelenme tabiki.
    Temizlik durumu da önemli gözlüğün.

Hocam gel elden göstereyim eğer istanbuldaysan neden ucuz dersen hiç gözlük kullanmadım gözlük takmayıda sevmiyorum o yüzden fiyatında çok altına iniyor doğal olarak başka şüpheniz olmasın genel itibariyle temiz
  • gerçekten güzel bir model. hayırlı satışlar.
    takas teklif edecek bir şey yok olsaydı kaçırmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkandere

gerçekten güzel bir model. hayırlı satışlar.
    takas teklif edecek bir şey yok olsaydı kaçırmazdım.

Gerçekten öyle teşekkür ederim
  • takas için dükkanıma beklerim.SAYG
  • Baktım arkadaşım teşekkürler.
  • slm bu gözlüğü almak istesem nasıl alabilirim. istanbulda deilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalergul -- 9 Aralık 2010; 12:16:59 >
  • Hesabıma yatırın ücreti kargolayayım
  • Hayırlı satışlar dilerim.

Elimde FUJITSU SIEMENS 500 GB ext. (3.5) HD var takaslamayı düşünür müsünüz acaba?
  • Teşekkürler dostum
  • Cevap için teşekkürler, hayırlı satışlar dilerim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.