Bildirim
RAYZEN 5 1600X İÇİN SIVI SOĞUTMA ÖNERİ
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hocam bi ara ben de sıvı soğutma almayı düşündüm biraz araştırma yaptım kimse tavsiye etmiyor forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle mugen 5 rev b aldım bf5 1080 ultra ayarlarda 59 derecelerde geziniyor 4 ghz 1.3 voltajda kullanıyorum ben merhaba memnunum tavsiye ederim ama bulabilirseniz fuma2 soğutucu alabilirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben 2600x de Corsair h45 kullanıyorum. Fan profil yaptım yükte 50 boşta 30derece full sessiz. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kule tipi diyerek genelleme yapmak doğru değil scythe fuma 2 tak bunu alacağın 800-1000 TL lik sıvı soğutma ile benzer performansı yakala -
Baktığınız sıvı soğutma modeli yerine kaliteli bir hava soğutma almanızı tavsiye ederim. Fuma 2 şu anda indirimde tavsiye ederim. www.sinerji.gen.tr
Scythe Fuma 2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucuhttps://www.sinerji.gen.tr/scythe-fuma-2-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-pmu419940
-
sıvı soğutma alcan amdem işelmciyide değiştir. O işlemci sıvı soğutma almak komil gerekirse voltaj düşür =0.1 ghz düşr downclok yap sakın 200-250 tlden fazla para harcam o işlemci için. -
-
hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X