Bildirim
Razer ankara
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
D&R dükkanlarında Razer ürünleri bulunur. Ama farkında ol ki D&R dan almak internetten alabileceğin fiyattan daha pahalı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IG
D&R dükkanlarında Razer ürünleri bulunur. Ama farkında ol ki D&R dan almak internetten alabileceğin fiyattan daha pahalı olur.
% 15 indirim internete mi özel?
quote:
Orijinalden alıntı: Ogulc@n
quote:
Orijinalden alıntı: IG
% 15 indirim internete mi özel?
D&R websitesine özel olarak indirim uyguluyor mu bilmiyorum ama demek istediğim internet fiyatları dükkan fiyatlarından nerdeyse her zaman daha ucuz olur.
Mediamarkt ve D&R da tamamı olmasa da Razer ürünleri var. Ama arkadaşın dediği gibi fiyatlar
Örneğin D&R ın mağazası ile internet mağazası arasında bile 50 TL oynayabiliyor.
Deathadder 2013 ve goliathus mouse pad alacaktım bulamassam internetten alırım ozaman
Internetten müşteri hizmetleri numarasını al ara, hangi mağazada stok olduğunu söylüyorlar.
Düzeltme:
D&R dan bahsediyorum bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynal -- 16 Ağustos 2014; 14:21:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: ynal
Internetten müşteri hizmetleri numarasını al ara, hangi mağazada stok olduğunu söylüyorlar.
Düzeltme:
D&R dan bahsediyorum bu arada.
Teşekkürler
Ankarada kaç yer gezdim bilemiyorum ama bir türlü bulamadım.Ankamall'e bir bak derim tek oraya bakmadım ben. -
Mersin de zaten 3 tane D&R var 3 ünede gittim Razer yok klavyede yok Mersin de olan varsa denemek için boşuna gitmesin diye söyledim -
quote:
Orijinalden alıntı: FLowme131
Mersin de zaten 3 tane D&R var 3 ünede gittim Razer yok klavyede yok Mersin de olan varsa denemek için boşuna gitmesin diye söyledim
Ankaradada farklı bir durum yok çooook büyük sayabileceğin D&R'lerde bile Razer yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X