Şimdi Ara

Sennheiser - ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sennheiser veya Shure gibi markaların kulaklıklarını bulabileceğimiz bi yer varmıdır Ankarada???

Buralardan alanlarınız oldumu acep???? Ben bütçeme göre Sennheiser CX300 yada ie4 almak durumundayım ipod için. Shure a para yetiremiyorum. Nette sadece elma sepetinde var bu ürünler. Ama fiyatlarına ve seslerine tam güvenemiyorum işin açığı. O sebeple gözle görüp, kulakla dinlemeden karar veremicem.

Anka mall da sağa sola bakındım biraz ama oralarda sadece philips satıyolar. Sanki başka bişey yok dünyada... Neyse,

Ankara için yer bildirirseniz çok çok sevinirim.

Not : ayrıca şu Sennheiser kulaklıkların nasıl okunduğu konusunda yardımcı olurmusunuz???
    isterken yüzümüz kızarmasın.... Sanırım almanca. Ve bendede almanca yok da ehieh

• eternal bilgisyarda sennheiser ve shure var yeride kocatepenin karşısında ama tam sokağı bilmiom.ben sennheiserin kulaklıklarını kullandım iyi.ama paran varsa shure al o daha iyi tabiki. ne kadar ekmek o kadr köfte hesabı:)
  • Beratkaya cevap için sağol,

Müsait olduğum ilk an gidip bakıcam ama bi kulaklık için 300ytl de veremem ya,

en azından sennheiser cx 300 gibi bi kulaklık, benim kullandığım standart sony den daha iyidir diye düşünüyüroum. yoksa ie 4 mü daha iyi??? ne dersin? madem denemişsin... nedir tecrüben?
  • kaliteye göre
    1ie4
    2cx300 ve creative ep-630 cx 300 biraz daha iyi ama fiyat farkı fazla.bence cx300 yerine ep-630 alınabilir
  • Shure u almak istersen nefan getiriyor mail atarsan veya ararsan fiyatları söylerler.
  • okunuşu: senhayzır

cx300 almak istersen metan'a ulaş, kargoyla yolluyorlar.. ie4 özellikle bass'larda cx300'den daha iyi.. arada 38ytl fark var..
  • EXcom_Zkko,

Bugün belki eternal bilgisayara gidebilirim almaya. Gerçi kulaklıkları denemeye sanırım imkan yoktur eğer açıkta yoksa. o nedenle senhayzır ın ie4 ile cx300 farkı cidden dediğin gibimi? bass farkı var ise ie4 tercih etmek lazım. ipodda benim kullandığım bi sony var. 1 senelik kulaklığım. modelini bile hatırlamıyorum ama son ses dinnerken (ki bu sadece ipodda oldu) kulaklık cozurdamaya başladı.

Dediğim gibi ikisinden biri?? ama hangisi??? tabii bass ı yüksek olanı müehüeh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİR KULAKLIK TAMİRCİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce okunuşu, excom'un dediği gibi en çok kullanılan okunuşu öyle. Lakin illa almanca okumak isterseniz zenhayzer Ja, schön
  • EXcom_Zkko,

demişsin ya ie4 ile cx300 arasında 38 milyon fark var diye, ya nerden oldu bu 38ytl fark?

ben bakıyorum elmasepetine falan fark orda 53 ytl fark var arada. tam yarı yarıya... nerden bakıyosun bulamadım???
  • Elmasepetine bakmayın zaten orası çok kazık satıyor ürünlerini. EXcom metan fiyatlarını baz alarak arada ki fiyat farkından bahsetmiş. Metan'dan alırsanız daha uygun alıyorsunuz. Aradaki fark Euro'nun kuruna göre artıp azalabilir
  • ayrıca metan da dinleyerek deneyip alma şansın da var.
  • malasef deneme şansımız yok
    quote:

Orjinalden alıntı: side_effect

EXcom_Zkko,

Bugün belki eternal bilgisayara gidebilirim almaya. Gerçi kulaklıkları denemeye sanırım imkan yoktur eğer açıkta yoksa. o nedenle senhayzır ın ie4 ile cx300 farkı cidden dediğin gibimi? bass farkı var ise ie4 tercih etmek lazım. ipodda benim kullandığım bi sony var. 1 senelik kulaklığım. modelini bile hatırlamıyorum ama son ses dinnerken (ki bu sadece ipodda oldu) kulaklık cozurdamaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosenrot -- 19 Eylül 2006; 11:29:28 >

• quote:

EXcom_Zkko,

şöyle birşey daha söyleyeyim, ie4'ü cozurdatmak baya zordur, cx300 de çok kaliteli ses verir, ama bass'a ve sese yüklenildiğinde ie4 kadar dayanıklı değildir, cozurdama olablir kaldıramadığı için.. ben ipod nano'da denemiştim ie4'ü, belki de kayıtta falan sorun vardı -ki beğenmedim ses kalitesini, ve ses şiddeti de az gibi geldi bana. eğer hepsi öyleyse ie4'ü anca amfi yardımıyla cozurdatırsın ipod'da..

• almanca okunuşu zenhayza
  • quote:

EXcom_Zkko,

Bugün belki eternal bilgisayara gidebilirim almaya. Gerçi kulaklıkları denemeye sanırım imkan yoktur eğer açıkta yoksa. o

bugün eternale uğradım..hem ep-630(33 usd) hemde cx-300 (30 euro) var..ama deneme imkanları maalesef yok...bence kap birini
  • Ben zaten söylemiştim denem sanşsının olmadığını o

quote:

Orjinalden alıntı: ganeja

quote:

EXcom_Zkko,

Bugün belki eternal bilgisayara gidebilirim almaya. Gerçi kulaklıkları denemeye sanırım imkan yoktur eğer açıkta yoksa. o

bugün eternale uğradım..hem ep-630(33 usd) hemde cx-300 (30 euro) var..ama deneme imkanları maalesef yok...bence kap birini

• quote:

quote:

EXcom_Zkko,

ep630 için süper bir fiyat... kaçırmayın derim size.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

quote:

EXcom_Zkko,

ep630 için süper bir fiyat... kaçırmayın derim size.

valla mp 3player daha almadım ama..630 alacam dursun bi kenarda...bugün maviyede gitim..son zen neeonu kapmışlar.

• Selam millet,

Bende bugün eternal a gidip bi cx300 kaptım. heheh hayırlı olsun bana, daha iyisi sislerin olsun.

Evet malesef deneme şansım olmadı. Ama ordaki satış elemanlarıylada ayak üstü biraz konuştum. ie4 ü deneyememişler sadece bi kaç kez cx300 denemişler. Benimde kararım ondan yanaydı zaten. 10 dakkada aldım çıktım.

Tabii helecan bastı pirden, yaw nası bişey bu falan diye.

Şimdi yorumlarımı yazayım. Belki almak isteyen arkadaşlar var ise onnarada biraz ışık tutmuş olurum he??

1. Kapalı pakette deneme şansım olmadı, alacağınız yerde deneyebilirsiniz belki. (pek yorum diil ama neyse)
    2. Malzeme kalitesi çok çok iyi değil. Kabloları standart bi sony kulaklıktan ince. Bunu düşünerek şunu diyebilirim ki muhtemelen kış aylarında açıkta kalan kısımları gerçekten kırılacakmıl gibi donma yapabilir.
    3. Kablo uzunluğu yeterli seviyede sayılır ama çok yeterli diil gibi. benim ipodu ben pantolonun kemer yerine takıyorum. Önde yane. Oradan kulaklara 15 cm farkla yetti. (eh 1.69 boy olunca fena diil, uzun arkadaşlar sorun yaşayabilir ama )
    4. Paketin içerisinden 3 adet kulak memesi kıvamında başlık çıkıyo. S,M,L. eh artık kulak deliğinizin genişliğine göre tercih sizin. Güzel bi olay.
    5. Ben standart üzerindekini kullandım, ilk taktım tabii bi salaklık yaşadım. Eh biz alışmışız sonylere philipslere, dışardan ses gelmeyin bi afalladım valla. Resmen su tıkacı gibi tıkadı kulaamı. Güzel (dir heralde)
    ilk kez oluyo valla.
    6. Ses kalitesine gelinceeeeeeee... evet, kullandığım sony kulaklıktan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim. Bass olarak gerçekten kuvvetli. Belkide kulağınızı tam tıkaması ve hava almaması buna neden oluyodur.
    Ama yeterliydi... Ben metal, rock dinneyen bi insan evladıyım. Ama emin olun davulun cross sesleri bile techno şarkılardaki gibi güp güp dü valla...
    7. Ses tınısı olarak tanımlamaya çalıştığım şeye göre ki sanırım bu biraz kulağın duyma yetisiyle alakalı, tiz ve mid tonlar eskisine nazaran biraz daha basıktı. Ama emin olun bazı kayıtlar buna çok etken. dark tranquilltinin bi şarkısında resmen aazım açık kaldı. Bu kadar canlı tonlar olamazdı.

8. bu madde pek tavsiye değilde öneri olabilir. Sakın haaaa bu kulaklık kulağınızdayken, ağzınızdan yada başka bi civardan sesli bi girişimde bulunmayın valla varyaa cümle aleme rezil rüsvan olursunuz...
    ben nerdeyse olacaktımda... ha bide konuşmaya kalkmayın... çok riskli müehüeh....

63 ytl ye almış oldum kulaklığı arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Yannış bi tercih olmadı. Sennheiser i ilk defa kullanıyorum. sonuçlar gerçekten iyi. Bu kadarını beklemiyodum. Dış ortamdan bi sinek vızıltısı bile duymazsınız. Son ses açsanız bile rahatsızlık vermiyo. Ama geçici sağırlık bi kaç saat sürüyo...

Ben tavsiye ederim herkeşe.... tekrar teşekkürler bol müzikli, bol riff li, bol bol twinli günler diliyorum efendim.

• @ side_effect

hayırlı olsun arkadaşım.. güle güle kullan..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.