Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Blackshark V2 Pro 2023 versiyon Sıfır Kutusu Açılmamış Satılık Vatan Bilgisayar Garantili Satın Al 24 Ocak 2024 23:11 1 1 Razer Blackshark V2 Pro 2023 versiyon Sıfır Kutusu Açılmamış Satılık Vatan Bilgisayar Garantili Kulaklığı garantiye göndermiştim bi parçası kırıldığı için sonra yenisi ile değiştirildi bende yenisinin kutusunu hiç açmadım sıfır olarak satıyorum. Tüm belgeleri duruyor. Kulaklığı Vatan bilgisayarın fiziksel şubesinden 26.08.2023 tarihinde aldım. Garantisi 2 yıl aldığım tarihten itibaren hesaplarsınız ne kadar garantisi kaldığını. Sadece Ankara içi elden satıyorum. Kargo ile satış yapmak pek istemiyorum. Eğer illa kargo ile almak isteyen varsa da iade kabul etmem çünkü kutusu açılmış olacak kulaklığın. Fiyat: 6500 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 26 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Blackshark V2 Pro 2023 versiyon Sıfır Kutusu Açılmamış Satılık Vatan Bilgisayar Garantili