Şimdi Ara

Razer Blackwidow çift basma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese razer black widow 2013 ultimate klavye kullanıyorum şöyle bir sorun ile karşılaştım.Bazen oluyor ü tuşuna bastığım vakit 2 kere ü yapıyor aynısı p harfi içinde geçerli bununla ilgili bir çözümü olan var mı acaba ? teşekkürler.

• Konu biraz hort olacak ama, bu sorunu ayni klavyede ben de yasiyorum. Klavyedeki tuslari teker teker sokup temizlik yapmama ragmen bir cok tusta cift veya daha fazla basma sorunu var. Hatta bazi tuslar ilk dokunusta basmiyor, diger denemede 3-4 kere basiyor. Sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DjCedrics

Konu biraz hort olacak ama, bu sorunu ayni klavyede ben de yasiyorum. Klavyedeki tuslari teker teker sokup temizlik yapmama ragmen bir cok tusta cift veya daha fazla basma sorunu var. Hatta bazi tuslar ilk dokunusta basmiyor, diger denemede 3-4 kere basiyor. Sinir bozucu bir durum.
    Sorunu çözdünüz mü ?
  • ticket atın bi tane driver yükletiyor sorun çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Sorunu çözdünüz mü ?

Alıntıları Göster
    Çözemedim Logitech G810 Orion aldım onu kullanıyorum, eskisini çekmeceye kaldırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjCedrics -- 27 Ağustos 2018; 22:1:47 >
  • DjCedrics D kullanıcısına yanıt
    Ben de iste 2.el aldım. İlk önce sadece enter çalışmıyordu. Sonra kullanmadığım bi tuşun switch i ile enterı degistirdim. Simdi m ve a zor calısıyor. Ama sanki adam led ışıklarının topraklama kablosunu devreye yapıstırdıgı icin olabilir. Cunku ilk basta sadece enter çalışmıyordu. Umarım halledebilirim ya. Adamı bekliyorum hala bu saatte. Bu arada klavye daha once açılmış. Yası ufak bi bebeden aldım. Allahtan beni ablasının telefonundan da aramış. Aradım ablasına soyledim boyle boyle, oda gerekirse paranızı veririm dedi. İlk defa 2.el alışverişinde dolandırılıyordum :) 200 liraya razer blackwidow ultimate 2016 olur mu. Demek ki bi sıkıntısı varmıs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DjCedrics D kullanıcısına yanıt
    Dostum yapıldı. Sorun switchlerin aşırı derecede kirlenip kısa devre yapması. Özel bir spray sıktı ve düzeldi.
  • Bu sprayi nerede sıktırdınız acaba kendimiz internetten sipariş edip yapabilir miyiz?
  • TheYaso T kullanıcısına yanıt
    Spray ise yaradı ama mesela ararda hızlı bastığım zaman tekleme yapıyor. En iyisi switchleri değiştirin. Zaten hepsi standart. Ben tam olarak boyle kurtuldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onu nerede değiştirdiniz acaba garanti falan mı yapıyor? Birde maliyeti ne kadar acaba
  • TheYaso T kullanıcısına yanıt
    İnce leyim yapmasını bilen herhangi birisi yapabilir. Zaten klavyeyi açtığınız zaman switchlerin arkasındaki leyimlerin aynı düzende olduklarını göreceksiniz. Garantili ürün ise hiç içini açmadan garantiye yollayın. Benim ürünün garantisi yoktu, bu yüzden böyle bir şey yapmak zorunda kaldım. Maliyet 5 tuş değişimi yaptım 50 lira para verdim. Ama leyim o kadar pahalı değil, ben kücük bir yerde yaşıyorum ve bir tek yer var burada leyim yapan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 19 Ekim 2018; 14:2:11 >
  • Tamamdır teşekkür ederim bende leyim yapan bir yere götürüyüm bari o kadar temizliyorum ediyorum hala çift basıyor klavye

• Arkadaşlar konunun yazılımsal çözümünü sitemde paylaşıyorum buyrunuz efemm
    https://100numaraliadam.com/mouse-cift-tiklama-klavye-cift-basma-sorunu/

Razer Blackwidow çift basma sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.