Şimdi Ara

SteelSeries Rival 300S Mouse Takılma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce SteelSeries Rival 300S fare aldım. Daha önce Logitech M325 kablosuz mouse kullanıyordum ve bu mouse 6 yıllık falandi. Logitech'i kullandığım mousepad ile bu Rival 300S'i kullanmaya basladim ama fare arada imleç hareket etmiyor gibi. Takılıyor tabi okumuyor mu ne yapıyor ise anlamadım. İade edip başka bir tane mi alsam? Daha iade sürem var ve herhangi bir yıpranma vs yok. Sifir yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 haftada olması çok zor ama sensörde toz var mı diye bi bakın veya usb portunu değiştirmeyi deneyin .
    bi ara bilgisayarımda bi sıkıntı mı ne vardı yazılımsal olarak oyunda da sıkıntı vardı biraz arada bi mouse 1 sn takılıyo gibi oluyodu değişik bişeydi bazen hızlı hareketlerde ufak saçmalıyodu ben de sorunu hep pc de ve oyunda arıyodum (şansa diğer oyunları oynarken bişey olmamıştı) yaklaşık 1 yıldır kullanıyodum ve bi ara mouse u ters çevirdim ki camın altı gözükmüyo temizledim düzeldi .bu da böyle bi anımdı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheKilLll

1 haftada olması çok zor ama sensörde toz var mı diye bi bakın veya usb portunu değiştirmeyi deneyin .
    bi ara bilgisayarımda bi sıkıntı mı ne vardı yazılımsal olarak oyunda da sıkıntı vardı biraz arada bi mouse 1 sn takılıyo gibi oluyodu değişik bişeydi bazen hızlı hareketlerde ufak saçmalıyodu ben de sorunu hep pc de ve oyunda arıyodum (şansa diğer oyunları oynarken bişey olmamıştı) yaklaşık 1 yıldır kullanıyodum ve bi ara mouse u ters çevirdim ki camın altı gözükmüyo temizledim düzeldi .bu da böyle bi anımdı :D
    Kapalı ve temiz ortamda hocam. Toz olabilir mi acaba diye baktım da yok. Portu da değiştirdim aynı. 2 gün daha bekleyip iade edeceğim heralde.
  • kullandığınız padla alakalalı olabilir mi, şansınız varsa başka mousepad ile denemenizi öneririm, mousepad yoksa mousenin güzel kayabileceği başka bir yüzey, bende logitech programı varken de rival 300s i engine programıyla kullandım fakat sıkıntı yaşatmamıştı, ya yüzeyle alakalıdır ya da sorunlu olabilir

• Aynısı 11.11 de aldığım 300s te başıma geldi...Ben çözemedim, iade ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Aynısı 11.11 de aldığım 300s te başıma geldi...Ben çözemedim, iade ettim...
    Peki ne aldınız? Sanırım ben de iade edeceğim. Tutuş hissiyatı ve tasarımı çok iyi ama bu sorun dert.
  • anticor kullanıcısına yanıt
    Hali hazırda A4-Tech XL-750BF kullanıyorum, 11 seneyi geçmiş...Scroll düzgün çalışmıyor, o yüzden 300S e niyetlendim o da seninki gibi çıktı ve birazd büyük geldi elime...Galiba şimdi kullandığımın yeni modeli 750bh alıcam, 100tl civarı...
    https://forum.donanimhaber.com/a4-tech-x7-g800mu-ve-a4-tech-xl-750bf-incelemesi-fotografli--22027985

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 15 Şubat 2020; 15:5:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    SteelSeries Rival 650 Wireless
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Hali hazırda A4-Tech XL-750BF kullanıyorum, 11 seneyi geçmiş...Scroll düzgün çalışmıyor, o yüzden 300S e niyetlendim o da seninki gibi çıktı ve birazd büyük geldi elime...Galiba şimdi kullandığımın yeni modeli 750bh alıcam, 100tl civarı...
    https://forum.donanimhaber.com/a4-tech-x7-g800mu-ve-a4-tech-xl-750bf-incelemesi-fotografli--22027985
    İade edip rampage rx15 aldım. Daha iyi tutuşu var. Elime daha iyi oturuyor ve tuş daha çok. Fiyati da daha az. Okumada da sorun yok. Beğendim ben.

• İade etmekle en doğru kararı vermişsin. Rival 300S kadar sensörü sıkıntılı bir mouse yok sanırım. 2 sene önce almıştım ve aynı sorundan garantiye yolladım, yeni mouse ile değiştirdiler direkt. Yeni gelen mouse'da da aynı problemi yaşıyorum ve yine garantiye göndereceğim. Umarım bu sefer düzgün bir mouse gelir. Hatta mümkünse üstüne para versem bir üst modeli verseler keşke...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.