Şimdi Ara

Logitech G513 Carbon Clicky Işık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, klavyemi Amazon üzerinden satın aldım. Türkçe karakterlerin ışığı düzgün yanmadığı için iade edip tekrar satın aldım ama gördüğünüz gibi aynı sorun yeni üründe de var.

Youtubedaki inceleme videolarına yeni bir gözle bakınca da bütün klavyelerde bu sorunun olduğunu fark ettim. Klavyeyi çok beğendim ama kararsız kaldım iade edip de başka bir markaya yönelmeyi düşünüyorum.

Sizce ne yapmalı? Amazon ekstra 70₺ indirim önerdi ama bu tabii klavyenin fiyatının yanında önemsiz kalıyor.

Logitech G513 Carbon Clicky Işık Sorunu

• up?
  • Merhaba,aynı klavyeyi Amazon'dan 8 Mayıs'ta satın aldım.Bende de aynı sorun var, Logitech'e yakışmayan bir hareket.Tahminim alttaki RGB aydınlatmasının,Türkçe karakterlerin diğer karakterlere göre uzun olması sebebiyle yetersiz kalmasıdır.Bu arada FN tuş figürleri neden aydınlatılmıyor? Bilginiz var mı?
    Ayrıca oyunda iken çalan müziği durdurmak istediğimde durdurmuyor(F tuşları inaktif,FN tuşları birincil olarak kullanırken,fn'ye basılı tutup denemedim).Diğer FN fonksiyonları çalışıyor.
    Ekleme: Başka bir sorunu olan bir kullanıcıya denk geldim YouTube'da.Türkçe karakterler ile aynı pozisyonda olan büyük yer kaplayan karakterler gayet iyi aydınlatılıyor videoda görüldüğü üzere.
    *CHRIS* f2pyoutube
    Logitech G513 Carbon mechanical keyboard lighting problem.
    https://www.youtube.com/watch?v=ItF3cCVDM3A&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit2934 -- 15 Mayıs 2021; 5:3:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu klavyenin tuş sesine göre başka klavyeler varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.