Şimdi Ara

Razer Blackwidow Tournament Edition Stealth Kablo Uzunluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Yeni bir klavye arayışındayım. Alternatifler arasında Razer Blackwidow Tournament Edition Stealth da var ancak kasa oturduğum yere birazcık uzak kaldığı için kablo uzunluğu benim için önemli bir kriter. Razer'ın ürün sayfasında da yazmıyor maalesef. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok yardımları dokunur. Teşekkürler.

• Usb uzatması kullanabilirsin aslında ben mauseta öyle yapıyorum,ayrıca o klavyenin kablosu komple çıkartılabilir yapıda.
    Yalnız hep us eng klavye var hiç türkçe q sunun görmedim ben o klavyenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Usb uzatması kullanabilirsin aslında ben mauseta öyle yapıyorum,ayrıca o klavyenin kablosu komple çıkartılabilir yapıda.
    Yalnız hep us eng klavye var hiç türkçe q sunun görmedim ben o klavyenin.

usb uzatma ilerleyen süreçte bir sorun çıkarıtır mı acaba hocam ?
  • _mrtcngz_ _ kullanıcısına yanıt
    O kadar hor kullandım,hatta bi ara su bastı pc nin kablosuna kadar geldi biraz ucu paslandı sadece uzatma bağlantısındaki girişlerin o kadar,kolay kolay sıkıntı olmaz yani.
    Hem o klavyenin en güzel yanı kablosu çıkrılabilir micro usb olduğundan çok rahat telefon usb kablosuyla bile kullanılabilinir de q değil bu klavyeler işte tek sıkıntısı o,oyüzden ben bloody 740a yı daha çok beğendim hem hepsinden uzun ömürlü,hem türkçe q,hemde su geçirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

O kadar hor kullandım,hatta bi ara su bastı pc nin kablosuna kadar geldi biraz ucu paslandı sadece uzatma bağlantısındaki girişlerin o kadar,kolay kolay sıkıntı olmaz yani.
    Hem o klavyenin en güzel yanı kablosu çıkrılabilir micro usb olduğundan çok rahat telefon usb kablosuyla bile kullanılabilinir de q değil bu klavyeler işte tek sıkıntısı o,oyüzden ben bloody 740a yı daha çok beğendim hem hepsinden uzun ömürlü,hem türkçe q,hemde su geçirmez.

Sağolun hocam. Yer sorunu olduğu için numpad i olmayan bir klavye arıyorum. Seçenekler de baya az haliyle. Zalman zm-k500 düşündüm 150 tl civarına ancak kablosu biraz kısa onun da diğerlerine göre, usb uzatma ile onu da alabilirim aslında ama bu mekanik klavyelerin tepki süresinin düşük olması avantajını usb uzatma nedeniyle kullanamazsam diye düşündüm. Sonuçta araya ek bir aparat giriyor. Ancak dediğiniz gibi klavye için pek sorun olmaz heralde. Sonuçta kulaklık değil.

• Steelseries apex bak bi ben cok begeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axwell. kullanıcısına yanıt
    Steelseries'de de numpad i olmayan küçük bir klavye bulamadım ben maalesef. Yoksa steelseries ürünlerini ben de çok beğeniyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mekanik klavyelerin kabloları yeteri kadar uzun hocam merak etmeyin rahatlıkla alabilirsiniz.

Uzatıcı olayını pek mantıklı bulmuyorum tepkime süresine olumsuz yönden etki edebiliyor.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Hocam Zalman'ın kablosu 1.5 m imiş. Şimdi idareten kullandığım klavyenin 1.8 m olmasına rağmen anca yetiyor. Uzatma işine girmemek en sağlıklısı gibi. Başka modellere bakmam iyi olacak sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mrtcngz_ -- 4 Haziran 2016; 19:26:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.