Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi (Sıfır) Satın Al 29 Ekim 2021 10:52 1 1 RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi (Sıfır) Merhaba ürün 2 ay önce bir arkadaşımdan hediye geldi, farklı bir klavye kullandığım için hiç kullanmadım 22 ay faturalı kutusunda garantili sıfır üründür. Türkçe Q klavyedir. İzmir içi elden teslim edilir, takas düşünmüyorum, fiyatı sıfır ürün için uygun tuttum o yüzden kesinlikle sondur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Extreme i9 11900K Full Tower Pc (Sıfır Açılmamış) SATILIK İ7 İŞLEMCİLİ OYUN / İŞ BİLGİSAYARI (SADECE KASA) RAZER Blackwidow V3 Yeşil Switch Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi (Sıfır) Alınık Kutulu Mass Effect Legendary Edition (İZMİR)