Şimdi Ara

Razer Blade 2015 new gtx 970 m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hem 14 inc hem 970m hem 3200x1800 sanirim 2k karsilik geliyor igzo panelmis
    özellikleri Intel® Core i7-4720HQ Quad Core Processor (2.6GHz / 3.6GHz)
    • NVIDIA® GeForce® GTX™ 970M (3GB GDDR5 VRAM)
    • Memoria del sistema de 16GB (DDR3L-1600MHz)
    • Windows® 8.1 64-Bit
    • Opciones con SSD de 128/256/512GB (SATA M.2)
    • Pantalla de 14.0” IGZO QHD+ 16:9 Ratio, 3200×1800, con retroiluminación LED, multitáctil capacitiva
    • Intel® Wireless-AC 7260HMW (802.11a/b/g/n/ac + Bluetooth® 4.0)
    • 3 Puertos USB 3.0 (SuperSpeed)
    • Salidas de audio y video HDMI 1.4ª
    • Dolby® Digital Plus Home Theater Edition
    • Parlantes estéreo incorporados
    • Conectar combo micrófono/audífono de 3.5 mm
    • Array microphone
    • Soporte a códecs 7.1 (vía HDMI)
    • Webcam full-HD (2.0 MP)
    • TPM 2.0 (Trusted Platform Module)
    • Adaptador de corriente compacto 150W
    • Batería recargable incorporada de 70Wh de lithium ion polymer
    • Teclado anti-ghosting Razer (con luz ajustable)
    • Habilitado para Razer Synapse 2.0
    • Interfaz segura Kensington™ Lock
    • Medidas: 13.6 in. (345 mm) Ancho x 0.70 in. (17.8 mm) Alto x 9.3 in. (235 mm) Profundidad
    • Peso: 4.47 lbs. / 2.03 kg

Arkadaslar sizce bu bilgisayar tarihin gormus oldugu en iyi bilgisayarmidir ? 980m vs gorduk agir kasalar vs biraz objektif bakmak gerekiyor butun avantajlari dezavantajlara bakmak lazim ben bu bilgisayari almak istiyorum Amerikaya giden biri olursa sizce de tarihin en iyi mobil bilgisayari degil mi ? guc ekran 2 kg 14 inc şık tasarim beni heyecanlandirdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

Beyler hem 14 inc hem 970m hem 3200x1800 sanirim 2k karsilik geliyor igzo panelmis
    özellikleri Intel® Core i7-4720HQ Quad Core Processor (2.6GHz / 3.6GHz)
    • NVIDIA® GeForce® GTX™ 970M (3GB GDDR5 VRAM)
    • Memoria del sistema de 16GB (DDR3L-1600MHz)
    • Windows® 8.1 64-Bit
    • Opciones con SSD de 128/256/512GB (SATA M.2)
    • Pantalla de 14.0” IGZO QHD+ 16:9 Ratio, 3200×1800, con retroiluminación LED, multitáctil capacitiva
    • Intel® Wireless-AC 7260HMW (802.11a/b/g/n/ac + Bluetooth® 4.0)
    • 3 Puertos USB 3.0 (SuperSpeed)
    • Salidas de audio y video HDMI 1.4ª
    • Dolby® Digital Plus Home Theater Edition
    • Parlantes estéreo incorporados
    • Conectar combo micrófono/audífono de 3.5 mm
    • Array microphone
    • Soporte a códecs 7.1 (vía HDMI)
    • Webcam full-HD (2.0 MP)
    • TPM 2.0 (Trusted Platform Module)
    • Adaptador de corriente compacto 150W
    • Batería recargable incorporada de 70Wh de lithium ion polymer
    • Teclado anti-ghosting Razer (con luz ajustable)
    • Habilitado para Razer Synapse 2.0
    • Interfaz segura Kensington™ Lock
    • Medidas: 13.6 in. (345 mm) Ancho x 0.70 in. (17.8 mm) Alto x 9.3 in. (235 mm) Profundidad
    • Peso: 4.47 lbs. / 2.03 kg

Arkadaslar sizce bu bilgisayar tarihin gormus oldugu en iyi bilgisayarmidir ? 980m vs gorduk agir kasalar vs biraz objektif bakmak gerekiyor butun avantajlari dezavantajlara bakmak lazim ben bu bilgisayari almak istiyorum Amerikaya giden biri olursa sizce de tarihin en iyi mobil bilgisayari degil mi ? guc ekran 2 kg 14 inc şık tasarim beni heyecanlandirdi

Pahalıdır bu kardeş msıge62 filan daha uygun olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Isınma sorunu başına bela olmasın sonra? Benim imzamdaki alet de ince kasa ama 3 fan var cihazda. Mobilite arttıkça cihazı soğuk tutabilmek zorlaşır.

• aynen pahali bir cihaz 3 bin dolar ama tarihin gordugu en iyi cihaz degil mi bu isinma sorunu olabilir arastiriyirum ama kullanan cok kisi yok daha suan :))

• Şimdi tarihin gördüğü en iyi cihaz dersek yanılırız.Neye göre kime göre iyi bana göre kıstas performanstır ve şuan piyasaya bakınca 980m sli lı laptoplar var ,senin açından bakarsakta hafiflik kazanıp performanstan ödün vermeyi yeğlersin sana göre en iyi laptop budur.
  • Hafif ve performanslı cihaz istiyorsan msi gs60 a gözat

• o değilde msı larda uçmuş 8 milyar 970 m ler, ben olsam 3200 e monster alırım temiz üstüne de 1000 tl ye televizyon alırısın ps4
    alırsın party hard aparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Şimdi tarihin gördüğü en iyi cihaz dersek yanılırız.Neye göre kime göre iyi bana göre kıstas performanstır ve şuan piyasaya bakınca 980m sli lı laptoplar var ,senin açından bakarsakta hafiflik kazanıp performanstan ödün vermeyi yeğlersin sana göre en iyi laptop budur.

14 inc 970 m 2k ekran bunlari piyasada toplayan alet yok sanirim cok heyecanlandirdi beni acikcasi ilerisi icinde buyuk bir sey olarak görüyom 970 m directx 12 desteklemeside buyuk arti . birde birsey soracagim 970 980 serilerinde pilsiz tam guc diye bir sey okumustum boyle bir sey mumkun mu ? pile takmadan butun hersey fullde calisacak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Chedjou22

quote:

Orijinalden alıntı: ofrome

Şimdi tarihin gördüğü en iyi cihaz dersek yanılırız.Neye göre kime göre iyi bana göre kıstas performanstır ve şuan piyasaya bakınca 980m sli lı laptoplar var ,senin açından bakarsakta hafiflik kazanıp performanstan ödün vermeyi yeğlersin sana göre en iyi laptop budur.

14 inc 970 m 2k ekran bunlari piyasada toplayan alet yok sanirim cok heyecanlandirdi beni acikcasi ilerisi icinde buyuk bir sey olarak görüyom 970 m directx 12 desteklemeside buyuk arti . birde birsey soracagim 970 980 serilerinde pilsiz tam guc diye bir sey okumustum boyle bir sey mumkun mu ? pile takmadan butun hersey fullde calisacak yani

900 serisi maxvell mimari kullanıyor ve bu mimari ile benim yaptığım araştırmalara göre prize bağlı olmadan aynı fps yi almak mümkün değil ancak dx12 geldiğince ve mimari ve nm ler değiştğinde bana mümkün gibi geliyor.

Ve yanlış hatırlamıyorsam nvidia dx11 desteği olan tüm kartlarının dx12 yide alacağını açıklamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 21 Şubat 2015; 12:57:08 >

• alet birde dokunmatik ekranmis beyler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.