Şimdi Ara

RAZER BLADE PRO - DETAYLI KULLANICI İNCELEMESİ // DH ÖZEL -

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzun süredir İnceleme konularıma ara vermiştim.

Geri dönüşüm esnasında inceleme masamda RAZER BLADE PRO modeli bulunmakta. Ayrıca bu seferki incelemem önceki konularımda olduğu gibi yazı ve fotoğrafın yanı sıra video olarak ta olucak.
    Umarım beklentilerinizi karşılamış olur.

Şahsen ben çok heyecanlıyım. Bu nedenle sizleride biraz heyecanlandırmak adına konuyu ilk başta 2 fotoğrafla paylaşıyorum. Devamı Geliyor Bekleyiniz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D2K -- 19 Mayıs 2015; 17:14:09 >

• nerden aldın ve ne kadara aldın öğrenebilir miyiz ?
  • İstanbul Bilişim.

9200
  • yok artık o fiyata bu pc ne özelliği var aynı ürünün monsterinı 2800 liraya almıştım
  • harbi çokmuş bea...
    hani 5000tl falan olsa alınır gerçekten, fiyatının düşmesini beklerim artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

yok artık o fiyata bu pc ne özelliği var aynı ürünün monsterinı 2800 liraya almıştım

Adı üzerinde Monster.

Ben teknik specleri için almadım. Zaten alienim var.

Maksat razer sahibi olmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güne kadar gördüğüm en balon notebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla şirket onaylasa 14inch olanını hemen alırım ama bütçeyi bu kadar aşmama izin vermezler sanırım
  • Razer hastası olduğum bir markadır da gidip de bu laptopa 9000 vermek saçmalık olmuş. Yurtdışından alıp gümrüğünü kargosunu versen daha ucuza gelirdi.

Edit: Laptopı yurtdışından alsaydın gümrük vergisi ve kargo dahil 7800 liraya geliyordu. Kardeş madem illa alacaktın bari İstanbul Bilişim'den almasaydın.

Neyse aldın artık, incelemeyi bekliyoruz merakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 25 Mayıs 2015; 17:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D2K

Merhaba;

İşlerimin yoğunluğundan dolayı uzun süredir İnceleme konularıma ara vermiştim.

Geri dönüşüm esnasında inceleme masamda RAZER BLADE PRO modeli bulunmakta. Ayrıca bu seferki incelemem önceki konularımda olduğu gibi yazı ve fotoğrafın yanı sıra video olarak ta olucak.
    Umarım beklentilerinizi karşılamış olur.

Şahsen ben çok heyecanlıyım. Bu nedenle sizleride biraz heyecanlandırmak adına konuyu ilk başta 2 fotoğrafla paylaşıyorum. Devamı Geliyor Bekleyiniz =)

Hocam resim boyutuna da el atabilirsen çok iyi olur, bende çok büyük açılıyor
  • Bence bu tarz yorumlar yapmak çok saçma paranın değeri herkes için aynı değildir şahsen ben olsam bende alırım sebep se tr de nadir bir ürün ve patentli teknolojisi çok ilgi uyandırıcı touchpad süper atanabilen tuşlar çok hoş ve aşırı ince bir performans laptopu alan kişiye hayırlı olsun ama bu yorumlar sanki kıskançlık göstergesi gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.