Bildirim
Razer Deathadder 2013 ve Chroma farkı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sensör farkıda var. Bütçeniz varsa chroma tabiki iyi olur fakat deathadder 2013 de sizi asla üzmez farkıda biraz zor fark edersiniz zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farkı zor hissedeceksem sıkıntı yok benim için.Peki aldığıma değer mi bu mousu ? -
Kesinlikle değer hocam bende chroma kullanıyorum bundan öncede rival kullandım kesinlikle deathadder diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım,zaten bende fuarda denemiştim bu mousu o gün bugündür aklım onda Şimdi kafamı kurcalayan klavye var acaba kalavyemi alsam bunumu kafam karışık.
-
valla hocam orası tamamen sizin zevkinize ve ihtiyacınıza kalmış -
aynen hocam teşekkürler yardım için. -
ben 2013 kullanıyorum gayet güzel bir mouse sensörü çok iyi bundan önce logitech g100 kullanıyordum farkını anlıyorsun ama bu bir işe yarıyor mu bence yaramıyor ne kadar kaliteli de olsa gözle görülür fark yok:) bence eline oturuyorsa almalısın chroma mı 2013 mü bilemem ama ben fiyatından ötürü 2013 ü tercih ederdim ki ettim :) -
Teşekkürler kısa surede almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablo kalitesi + Rgb Led + Dpi + Switch farkı var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X