Şimdi Ara

Razer Deathadder Chroma vs Steelseries Rival 300 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Deathadder kullanan arkadaş winnercompany den Hıdır büyük ihtimal oyunda sıkca görmüştürsün Hıdır ismini ondan fikir alabilirisn mouse hakkında en son ESL kazanmıştık hatta mause da ordan gelmişti crytek göndermişti.
  • G300s tabiki şimdi bu da sorumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için herkese teşekkürler.Sanırım Deathadder alıcam.
  • tanıyorum dediklerini eskiüstadlar dağılmıştı ben en son girdiğimde.O oyundaki herkes 5 bilemedin 10 tllik mouse kullanıyor oluyordu genelde şaşırdım yani bunu görünce

• İkisini de kullandım. Deathadderin ele oturması daha iyiydi. Ama ben Zowie EC1-A yada EC2-A diyorum.

• bu mouselari claw grip ile kullanabileceğine emin misin? benim elim 23 cm rival palm gripde tam oturuyor gibi. imkanin varsa dene bence. zowie fk ya da za da dusunebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 7 Kasım 2016; 19:59:49 >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Hocam Istanbul Avrupa yakasinda nerede deneyebilirim.Mouse tutusum biraz garip tam clawda degil palmda degil arasinda bir sey.Fingertip oluyor galiba. Ec2-a dusunuyorum suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeyyazEkici -- 7 Kasım 2016; 22:27:39 >
  • FeyyazEkici F kullanıcısına yanıt
    adeks, gameekstra, zoccos
    istanbuldaysan kesin denemen lazim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Deathadder çok iyidir hocam. Rival ile karşılaştırmak Deathadder'e hakarettir. Tabiki sizin elinize hangisi daha iyi oturur bilemem, gidip deneyin derim ama Deathadder en iyi gaming mouse'larda ilk 3'e girer.

Ayrıca Zowie EC2-A ve Zowie EC1-A'ya da bakın derim.

bunu neye dayanarak söylüyorsun bilmiyorum fakat kişisel düşüncelerinizi genel bir yargıymış gibi lanse etmeyin. İki fareyide kullandım ve ben rivali tercih ettim. Şu an yaptığınız fanboyluktan başka birşey değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.