Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Desthadder V2 / Sıfır Sayılır / 550₺ Satın Al 23 Kasım 2022 04:05 1 1 Razer Desthadder V2 / Sıfır Sayılır / 550₺ Razer Deathadder V2Geçen Nisan ayında bir heves aldım. Sadece birkaç kere kullandım. Oyun oynamaya vaktim yok o yüzden aylardır dolapta duruyor. Üzerinde tek bir çizik nokta yok. Sıfır kondisyonda. Kutu, fatura, garanti hepsi var. Özelliklerine internetten bakabilirsiniz. Havale sonrası kargo veya Eskişehir içi elden teslim olur. Diğer satış platformları üzerinden de satış gerçekleştirilebilir. Fiyat: 550₺ Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Desthadder V2 / Sıfır Sayılır / 550₺ !!SATILDI!! THERMOS Stainless King Termos 1,2 litre