Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Hammerhead Hyperspeed kulakiçi oyuncu kulak Satın Al 15 Aralık 2024 15:47 1 1 Razer Hammerhead Hyperspeed kulakiçi oyuncu kulak Ürün Cross platform içindir. Ben maalesef Xbox için yanlışlıkla aldım. Xbox hariç tüm platformlarda oynanıyor. Ürünün tarihi belli sadece kutusunu açıp Xbox da denemek istedim ama maalesef Xbox uyumu olmadığı için kullanamadım. Bu sebeple satıyorum. Ürünün sıfırdan tek farkı jiletinin açılmış olmasıdır. Fiyat sondur arkadaşlar hiç kullanılmadığım ürünü zararına satıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 10 Aralık 2026 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Razer Hammerhead Hyperspeed kulakiçi oyuncu kulak [SATILDI] Series S / Çift Kol 1 Tanesi Sıfır / 2 batarya 2.550 Mah Referans ilanı SATILIK HESAP+ Çift Hesap FİFA 23 WEB AÇIK PS5