Şimdi Ara

Razer kraken 7.1 chroma va Steelseries siberia elite prism

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaza oyuncu ekipmani alacam mouse ve klavye secimleri yaptim ama kulaklikta kararsiz kaldim. Yani 400 500 tl ye alacagim kraken 7.1 chroma ile 800tl ye alacagim Steelseries Siberia Elite Prism arasinda ne kadae fark olur. Fazladan 400 lira vermek gereksizmis gibi geldi. Tek artisi steelseries kutusundan cikan usb/3.5mm donusturucu aparatlar gibi geldi. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Steelseries mi razer kraken chroma mi

Edit: Bi sorum daha var
    Razer blackwidow ultimate chroma d&r a falan ne zaman gelir bilen varsa yardimci olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triliteral -- 1 Şubat 2015; 15:27:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum en iyisi gidip ürünleri test edip alman böyle bir imkanın yoksa amazondan hyperx cloud + sağlam bir ses kartı bunlardan kat kat daha iyidir. En basitinden sennheiser kulaklıklar varken siberia elite prism nedir abi Şuan nip takımın kullandığı 2 kulaklık qpad qh 90-hyperx cloud ve sennheiser kulaklıklardır ayrıca bunlar sponsor kulaklık değildir kesinlikle ve kesinlikle nip takımının güvendiği seçtiği kulaklıklardır.
  • D&R a ne zaman gelir bilmem ama Türkiye'ye Şubatın orta ile son u arasında gelecek Blackwidow Chroma, Razer ın sponsor olduğu bir kanal söyledi.
  • Yurt disindan getirtme gibi bi imkanim yok yoksa hyperx cloud almayi dusunuyodum ben de :D @ÇekResti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triliteral

Yurt disindan getirtme gibi bi imkanim yok yoksa hyperx cloud almayi dusunuyodum ben de :D @ÇekResti

Benimde kredi kartım vb. yok maaş kartı var oda olmuyo ama gittim 5tl ininal kart aldım al sana yurt dışından alışveriş imkanı
    İllede kraken 7.1 almak istiyosan tr ereyonda 275 lira, forumda 230 civarına sıfır amazon ürün satanda var. Ama tekrar diyorum siberia elite prism gibi pahalı bişey alacağına sennheiser al daha iyi.Ayrıca geçen hyperx cloud kulaklık indirimle 70 dolar oldu kargo vs. en fazla 200 liraya geliyodu indirimi beklemeni öneriyorum forumdan 250 ye 300 e vermeye çalışanlar var ayık ol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.