Razer'ı almak istememin nedeni rengi siyah daha sağlam duruyor katlanıyor siyah olduğu için kirlenmesi zor dijital mikrofon olması 7.1 olması güzel şehir dışında okuduğum için katladığımda yanımda taşıması kolay olur kablosu iplik koruma olduğu için siberiada plastik o yüzden ona göre daha dayanıklı olur gibime geliyor. Siberia güzel bi kulaklık hafif hoş duruyor ama yukarıda söylediklerimin tersi özellikler mevcut katlanmıyor beyaz kirlenmesi kolay gibi kablolar plastik 7.1 değil tam emin değilim ama 5.1 sanırım. Kağıt üzerinde Kraken'den daha iyi duruyor.Bundle olduğu için mause ve gamepad mevcut nette araştırdığım kadarıyla güzelde bi mausemuş. İki ürünün birbirlerine göre ses kalitelerini bilmiyorum ama yorumlara baktığımda Kraken 7.1'in ses kalitesi daha iyiymiş sanırım. Şimdi 100 lira fark olduğu için üste biraz daha para koyup razer kraken'in yanına bi mauseda alabilirim. Kullanan yada konu hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar iki kulaklık hakkında yorumlarını paylaşırsa memnun olurum.
Yalnız biri sadece kulaklık diğeri bundle .
Adittorie
kullanıcısına yanıt
Evet bende onu söyledim zaten. Benim için önemli olan kulaklık eğer denkseler ozaman bundle'ın avantajına dikkat edeceğim.
Bende headset alacağım. uzun zamandır takip ediyorum forumları. kraken 7.1 'i daha çok meth ediyorlar hocam. kalitesinin daha yüksek oldugunu söylüyorlar. laptop kullanıcısıyım ses kartlı bir model almam şart bende o konuda biraz kararsız kalıyorum. kraken in dahili veya harici ses kartına sahip olup olmadığını bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: logistics
Bende headset alacağım. uzun zamandır takip ediyorum forumları. kraken 7.1 'i daha çok meth ediyorlar hocam. kalitesinin daha yüksek oldugunu söylüyorlar. laptop kullanıcısıyım ses kartlı bir model almam şart bende o konuda biraz kararsız kalıyorum. kraken in dahili veya harici ses kartına sahip olup olmadığını bilmiyorum.
Kraken 7.1'de dahili ses kartı mevcut.
Kraken daha iyi fakat yeterli durumunuz yoksa Siberia alınabilir .
Mouse ve pad'iniz yoksa bundle iyi bi tercih olur sizin için ama kulaklığı alırım mouse ve pad'de kenarda dursun veya satarım gibi bi düşünceniz varsa bilemem. Kulaklıklar konusunda Kraken 7.1 çok daha başarılı bi kulaklık. Ayrıca o bundle'ın içindeki kulaklık stereo destekli diye biliyorum.
Aşağıdaki linkte inceleme yapılmış kulaklığa ve sanal surround desteği olmadığı şu cümleyle belirtilmiş.
" The stereo sound from the Siberia V2 (no surround options are available) "
bir şey soracağım kaç gündür konu açıoyurm cevap gelmiyor.Siberia V2 frost blue edition alıcam(bundle değil) sizce gümrükte takılırmı takılırsa alma şansım olurmu biri bana söylesin artık
quote:
Orijinalden alıntı: Missiere
Mouse ve pad'iniz yoksa bundle iyi bi tercih olur sizin için ama kulaklığı alırım mouse ve pad'de kenarda dursun veya satarım gibi bi düşünceniz varsa bilemem. Kulaklıklar konusunda Kraken 7.1 çok daha başarılı bi kulaklık. Ayrıca o bundle'ın içindeki kulaklık stereo destekli diye biliyorum.
Aşağıdaki linkte inceleme yapılmış kulaklığa ve sanal surround desteği olmadığı şu cümleyle belirtilmiş.
" The stereo sound from the Siberia V2 (no surround options are available) "
Teşekkür ederim dostum bende tercihimi krakenden yana kullandım. Pek satış işleriyle falan uğraşmak istemiyorum mause padim zaten var. Mause'uada 100 lira fark kalıyor zaten bi mause alırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme