Şimdi Ara

Razer Kraken X Uğultu Sesi l Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Razer Kraken X usb kulaklık satın aldım 2 hafta boyunca hiçbir sıkıntısı olmamıştı.Şimdi kulaklığın sol tarafından bir uğultu sesi yapıyor.Windows ayarlardan mikrofon erişimini kapattığımda ise uğultu sesi hiç gelmiyo ancak bu seferde de mikrofonu kullanmıyorum.Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapoTR -- 20 Kasım 2020; 9:48:49 >

• ayarlardan hoparlör kısmında ses seviyelerinin oldugu yerde ana sesin aşşasında mikrofon sesi var onu sağdaki kutuya basip kapat

• quote:

Orijinalden alıntı: Flakel

ayarlardan hoparlör kısmında ses seviyelerinin oldugu yerde ana sesin aşşasında mikrofon sesi var onu sağdaki kutuya basip kapat

Razer Kraken X Uğultu Sesi l Yardım

demek istediğiniz buysa sorunumu çözmedi hocam ayarladan mikrofonu etkinleştirdiğim an uğultu duymaya başlıyorum devredışı bıraktığımda da kesiliyor tamamen

• quote:

Orijinalden alıntı: CapoTR

demek istediğiniz buysa sorunumu çözmedi hocam ayarladan mikrofonu etkinleştirdiğim an uğultu duymaya başlıyorum devredışı bıraktığımda da kesiliyor tamamen

Alıntıları Göster

hayır bu değil özelden bana yazabilir misin discorddan tarif ederim sana, ekran paylaşman gerekiyor tam yerini söylerim o şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 20 Kasım 2020; 18:32:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.