Şimdi Ara

Razer Lycosa Gaming Klavye Türkçe Tavsiye Edermisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben geçen ay getirttim Blackwidow'u. Şimdilik gayet memnunum. Sadece tuşlardaki yazılar 2. günün ardından silinmeye başladı. Onun dışında sorun yok ama Türkiye'ye geldiğinde satış fiyatını ne yaparlar bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersagun

Ben geçen ay getirttim Blackwidow'u. Şimdilik gayet memnunum. Sadece tuşlardaki yazılar 2. günün ardından silinmeye başladı. Onun dışında sorun yok ama Türkiye'ye geldiğinde satış fiyatını ne yaparlar bilemem.

O fiyattaki bir klavye için büyük bir sorun bence tuşların 2 günde silinmeye başlaması
  • Öyle deme, 3 sene geliştirmekle uğraşmışlar bu klavyeyi, aceleye getirseler tuşları boş gönderecekleri herhalde.. :-)

Gerçi öyle gelse daha iyi, en azından şık dururdu, böyle direk eskimiş havası yaratıyor
  • quote:

Öyle deme, 3 sene geliştirmekle uğraşmışlar bu klavyeyi, aceleye getirseler tuşları boş gönderecekleri herhalde.. :-)

Gerçi öyle gelse daha iyi, en azından şık dururdu, böyle direk eskimiş havası yaratıyor

bir ss atın neresi nasıl silinmiş merak ettim
  • quote:

Öyle deme, 3 sene geliştirmekle uğraşmışlar bu klavyeyi, aceleye getirseler tuşları boş gönderecekleri herhalde.. :-)

ne olursa olsun ben kabul edemem açıkçası.
  • Bir resim atsanızda nasıl 2. gün silinmiş bir görsek merak ettim
  • ben logitech ten lycosa ya gectim.kalite olarak kesinlikle logitechle yarısamaz.yani 170 lirayi kesinlikle hak etmiyor.ama geniş tuşlar,buyuk enter ,turkce karakter ,ve gece aydınlatması on plana cıkartıyor.yokki baska klavye piyasada.adam gibi oyun klavyesi.2 ucu noklu deynek.logitech g19 bile alsan 400 milyona.bir suru eksigi var.
  • Buraya nasıl koyuluyor bilmiyorum fotoğraf ama şu linkten bakabilirsiniz.

Kalite düşük ama ASE tuşları ile DFX tuşlarının parlaklık farkı açıkça belli oluyor. 2 günlük kullanım sonunda çekmiştim bu fotoğrafı

Klavye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersagun -- 16 Ocak 2011; 18:30:05 >
  • TR karakter olmaması problem teşkil etmez ise Sidewinder X4 tavsiye ederim. Lycosayı görmedim ama görüntü olarak X4'e benzetiyorum. Tuşları kaymıyor,ışıklandırması başarılı,ghosting problemi yok yazı vs.. gibi kulanımlarda rahat ve de sessiz. Fiyat olarakta diğerlerine göre çok daha uygun.
  • Valla ben Lycosa'nın kalitesinden memnunum Blackwidow'u da arkadaşım yurtdışından getirtti kullanma imkanım oldu gayet başarılı bir klavye ultimate modeli ondaki ben çok beğendim.
  • quote:

Buraya nasıl koyuluyor bilmiyorum fotoğraf ama şu linkten bakabilirsiniz.

Kalite düşük ama ASE tuşları ile DFX tuşlarının parlaklık farkı açıkça belli oluyor. 2 günlük kullanım sonunda çekmiştim bu fotoğrafı

Klavye

kardeş senin elin asit mi salgılyor 2 günde solmuş

• :-) yok valla bazı başkalarında da benzer durum yaşanıyor.
  • razerde bunu yapıosa monitörü kaldırıp kaldrıp yere çalasım gelir durup durup lachesise çatasım gelir :D
  • quote:

:-) yok valla bazı başkalarında da benzer durum yaşanıyor.

Link alabilir miyiz? BlackWidow almayı düşünüyodum da
  • Eger fiyat konusunda sıkıntın yoksa G19 dan şaşma derim. MMO oynuyorsan gerçekten oyunda çok yardımcı oluyor kullanımıda gayet güzel.
  • overclock.net'ten takip edebilirsin, Keyboard forumu oldukça aktif ve her türlü klavye hakkında ayrıntılı bilgi bulunabilir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=kb4TvxENmBg

Klavyede çizik oluştuğunu duymuştum. Bu videoyu görünce iyice soğumuştum bu üründen. Uzun süre kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa iyi olur.
    Yinede QTR olması avantaj. Sidewinder X4 aldım ama pek alışamadım QUSA klavyeye. Sanırım geri iade edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakoben91

http://www.youtube.com/watch?v=kb4TvxENmBg

Klavyede çizik oluştuğunu duymuştum. Bu videoyu görünce iyice soğumuştum bu üründen. Uzun süre kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa iyi olur.
    Yinede QTR olması avantaj. Sidewinder X4 aldım ama pek alışamadım QUSA klavyeye. Sanırım geri iade edicem

ben bahsetmiştim hep yırtılıyor diye ama kimse inanmıyordu

• Bu klavyeyi almayı düşünenlerin verdiğim linke bakıp, klavyenin bir süre sonra ne hale geldiğine görmeleri onlar için iyi olur. Razer klavye yapamıyor bence. (BlackWidow da olmamış.) Ama mouse konusunda ise DeathAdder ı tek geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.